Gio 2580 #1 Napisano 19 Lutego 2020 Właśnie rozpakowałem. Łapy mi się trochę trzęsły, więc pierwsza porcja zdjęć bez szczególnego polotu, ale czuję, że będę go jeszcze fotografował wiele razy. Jak dla mnie to jest jebaniutki zegarkowy paramont. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #2 Napisano 19 Lutego 2020 Gratuluje Ślicznota, he, he 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gio 2580 #3 Napisano 19 Lutego 2020 Dzięki! Kompletny odjazd :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
treidi 195 #4 Napisano 19 Lutego 2020 Kawał pięknego sikora na nadgarsku... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gio 2580 #5 Napisano 23 Lutego 2020 To jeszcze parę :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #6 Napisano 29 Lutego 2020 Gratuluje MM jest piękny a dalej już tylko krok do GSa Jak wygląda kwestia centrowania bezela? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #7 Napisano 29 Lutego 2020 Miałem w rękach sporo MM i nie widziałem takiego, który nie centruje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gio 2580 #8 Napisano 29 Lutego 2020 Gratuluje MM jest piękny a dalej już tylko krok do GSa Jak wygląda kwestia centrowania bezela?Dzięki. Bezel dla mnie jest ok. Nie mierzyłem mikrometrem ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackm 9619 #9 Napisano 4 Marca 2020 Świetne foty, zegar mega. Zbyt długo się zastanawiałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #10 Napisano 4 Marca 2020 Świetne foty, zegar mega. Zbyt długo się zastanawiałem Nic straconego Jacek, są ogólnie dostępne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #11 Napisano 4 Marca 2020 Jacek, jeszcze są niebieskie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach