satanic 16029 #226 Napisano 9 Marca 2021 Też bym nosił, gratulacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #227 Napisano 12 Marca 2021 A co Panowie sądzicie o takich wynalazkach? On the Wrist, from off the Cuff: Seiko – SNE497 Tuna-Lite Mods, SBBN015 Style for less - YouTube Taki metalowy shroud to ~100$ plus pewnie VAT. Bransa ze strapcode podobnie, zapięcie też swoje kosztuje i w sumie robi się nam cena prawilnego tuńczyka... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16029 #228 Napisano 12 Marca 2021 Jak ktoś lubi się bawić to czemu nie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16029 #229 Napisano 15 Marca 2021 Dotarł pasek do Tuny. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #230 Napisano 15 Marca 2021 @satanic Prawilny isofrane? Fajnie pucha na drabince wygląda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16029 #231 Napisano 15 Marca 2021 Nie bardziej budżetowo, ale daje radę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #232 Napisano 1 Kwietnia 2021 Kolego @ncx chcesz nam coś powiedzieć? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ncx 99 #233 Napisano 2 Kwietnia 2021 Widzę, że zostałem wywołany, więc się przyznam 🙄 Wczoraj przyozdobiłem tuńczyka trzema delikatnymi wgniotkami na osłonie. Nie wiem co to za stop, ale trwałością nie grzeszy. W pierwszych tygodniach zarysowałem osłonę podczas przecierania flanelą, potem obtarlem ją o oplowski plastik, a tym razem doszło do kontaktu ze stalowym łańcuchem (tutaj zdziwienia akurat nie było). Wniosek nasuwa się sam - jednym z plusów tuńczyków jest możliwość wymiany tejże osłony, co z biegiem lat może okazać się konieczne 😄 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24602 #234 Napisano 2 Kwietnia 2021 Ten stop to żelazo z węglem;) 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ncx 99 #235 Napisano 2 Kwietnia 2021 No tak, stal bliżej nieznanego udziału węgla i pierwiastków stopowych 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #236 Napisano 10 Kwietnia 2021 Nowa pucha na bransie (1) New Seiko Prospex Tuna - Ref. S23633J1 - YouTube 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ncx 99 #237 Napisano 20 Kwietnia 2021 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #238 Napisano 20 Kwietnia 2021 24 minuty temu, ncx napisał(-a): Dałbyś wincyj zdjęć? Fajne combo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ncx 99 #239 Napisano 20 Kwietnia 2021 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #240 Napisano 20 Kwietnia 2021 @ncx i ile Cię wyniosła ta przyjemność? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ncx 99 #241 Napisano 20 Kwietnia 2021 Z przesyłką wyszło trochę ponad 50 funtów. Przyznam szczerze, że to najlepszy paskowy zakup z dotychczas dokonanych. Jakość naprawdę super, trwałość z założenia zdecydowanie lepsza niż w przypadku wszystkich MN. Materiał jest na tyle elastyczny, że wszedł między teleskopy i kopertę bez kombinacji, co w tuńczyku nie jest takie proste. Sama regulacja jest świetna, a pasek trzyma zegarek sztywno na nadgarstku. W sprawie swój udział ma @PiterM bo on pierwszy wrzucił O-Riga na forum 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15791 #242 Napisano 26 Kwietnia 2021 Czarny wyszczupla, pomarańczowy rozwesela 😎 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #243 Napisano 5 Maja 2021 z WUS. Słabo z dokładnością typ trafił... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15791 #244 Napisano 21 Czerwca 2021 Dzisiaj nie wychodzę z domu… 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #245 Napisano 1 Lipca 2021 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #246 Napisano 4 Sierpnia 2021 (edytowane) Coś tu za cicho, trzeba rozruszać Edytowane 4 Sierpnia 2021 przez Noodles 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drkadrys 1475 #247 Napisano 4 Sierpnia 2021 (edytowane) @Noodlesco sądzisz o tym nowym tuńczyku? Edytowane 4 Sierpnia 2021 przez drkadrys 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #248 Napisano 4 Sierpnia 2021 (edytowane) Godzinę temu, drkadrys napisał(-a): @Noodlesco sądzisz o tym nowym tuńczyku? Jest spoko. Szafir z antyrefleksem, mimo że płaski to zdecydowanie na plus. "Nowe" wskazówki to kwestia gustu. Mi tak średnio podeszły. Za to minusem jest brak "Marinemaster" na tarczy i sygnowania na koronce. To w sumie drobne detale, nowe puszki jako całość są zajefajne Jeżeli się zastanawiasz to przestań i pociągnij za cyngiel. Rok temu sam się wahałem a jak go kupiłem to jest mój ulubiony zegarek. Wygodny, no i ze świetnym werkiem. Sekundnik bije w indeksy Z resztą łap linka do mojej recki tuńczyka (jest w niej krótkie porównanie z nową generacją) Seiko SBBN031 Marinemaster - Testy i recenzje - Klub Miłośników Zegarów i Zegarków (zegarkiclub.pl) Edytowane 4 Sierpnia 2021 przez Noodles 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drkadrys 1475 #249 Napisano 4 Sierpnia 2021 (edytowane) Dzięki za odp. 🍻 opinie forumowiczów szczególnie posiadaczy są zawsze cenne 👍 recenzje oczywiście przeczytałem. Z tych nowych fajnie się prezentuje SBBN051 - prawdziwy kozak 💪 Edytowane 4 Sierpnia 2021 przez drkadrys 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #250 Napisano 5 Sierpnia 2021 17 godzin temu, drkadrys napisał(-a): Dzięki za odp. 🍻 opinie forumowiczów szczególnie posiadaczy są zawsze cenne 👍 recenzje oczywiście przeczytałem. Z tych nowych fajnie się prezentuje SBBN051 - prawdziwy kozak 💪 Fajny fajny, tylko cena już mniej No i puchy 1000m są jednak większe od 300 setek. Niemniej, jest wyborny z tymi żółtymi akcentami SEIKO Marine Master Professional 1000M Diver Quartz SBBN051 Limited Ed – seiyajapan.com 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach