Sol 7154 #1 Napisano 15 Lipca 2020 Próbowałem znaleźć taki wątek, ale, o dziwo, nie ma go na forum. A jest tyle pięknych chronografów! Myślę, że koledzy mają co pokazać, do czego wszystkich zachęcam Zacznę nietypowo, kwarcowo (o, fuj!) i do tego mikrobrandowo. Roue Jak ktoś nie wie co to, to poniżej jest wątek: 7 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #2 Napisano 15 Lipca 2020 Fajny jest ten Roue! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #3 Napisano 15 Lipca 2020 Bardzo fajny. Jakość wykonania znacznie przewyższa cenę zakupu i do tego jest fan 1 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #4 Napisano 15 Lipca 2020 Domyślam się Sam kusiłem Marka o ten zegarek, ale Tyś go wcześniej już sobie zarezerwował 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81178 #5 Napisano 15 Lipca 2020 Temat o chronografach jest w dziale Zabawy i konkursy. Od siebie wrzucę Szturmańskie z 1990 r. na mechanizmie 31659, czyli sowiecki VJ 7734 😜 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #6 Napisano 16 Lipca 2020 23 godziny temu, Kwiatek napisał: Domyślam się Sam kusiłem Marka o ten zegarek, ale Tyś go wcześniej już sobie zarezerwował Czyli co? Kolejny, który gdybym sprzedawał to mam się odezwać? 17 godzin temu, sanik napisał: na mechanizmie 31659, czyli sowiecki VJ 7734 😜 Te mechanizmy są podobne, czy to tylko taki odpowiednik? Nie znam 31659. 1 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #7 Napisano 16 Lipca 2020 33 minuty temu, Sol napisał: Czyli co? Kolejny, który gdybym sprzedawał to mam się odezwać? czytasz w moich myślach! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81178 #8 Napisano 16 Lipca 2020 30 minut temu, Sol napisał: Te mechanizmy są podobne, czy to tylko taki odpowiednik? Nie znam 31659. VJ sprzedał sovietom linię produkcyjną i ruscy zaczęli robić swoje chronografy cal. 3133, a 31659 jest jego wersją, wzbogacony o stopsekundę. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #9 Napisano 17 Lipca 2020 (edytowane) Dzięki, nie miałem pojęcia edit: już nic Edytowane 17 Lipca 2020 przez Sol 1 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #10 Napisano 17 Lipca 2020 O co Ci chodzi? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #11 Napisano 17 Lipca 2020 A Ty co? Pokazuj co tam masz / miałeś 1 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #12 Napisano 17 Lipca 2020 A proszę bardzo żadnego z tych zegarków już nie mam... ADHD wygrało! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81178 #13 Napisano 17 Lipca 2020 Godzinę temu, Kwiatek napisał: A proszę bardzo żadnego z tych zegarków już nie mam... ADHD wygrało! Marcin, a Sinn? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #14 Napisano 17 Lipca 2020 1 minutę temu, sanik napisał: Marcin, a Sinn? Nie mam zdjęć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #15 Napisano 17 Lipca 2020 Dawaj fajne zdjęcie z sieci, jak nie masz swoich. Myślę, że mogą się tutaj pojawić także chrono w planach czy marzeniach. Kto nam zabroni? Szczerze mówiąc nie kojarzę chrono od Sinna... 1 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #16 Napisano 17 Lipca 2020 Znalazłem jedno zdjęcie tego mojego. To zegarek którego sprzedaży żałuję najbardziej! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #17 Napisano 17 Lipca 2020 Faktycznie! Zapomniałem o tym modelu Chyba też bym żałował. Skoro już wylewamy żale, to ja tego żałuję: A był prawie nówką 4 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #18 Napisano 17 Lipca 2020 Ciekawy temacik. Sinn wygląda świetnie , jaki to ref i jak wypada rozmiarowo ? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #19 Napisano 17 Lipca 2020 14 minut temu, GTB napisał: Sinn wygląda świetnie , jaki to ref i jak wypada rozmiarowo ? Sinn 157 w środku Lemania 5100, rozmiar 40 mm bez koronki. Kurde aż sprawdziłem i pojawił się na chrono ten mój model na tej zajebistej bransolecie którą miałem za 8,5k 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81178 #20 Napisano 17 Lipca 2020 Ja na takiego Sinna poluję, ale chyba szybciej kupię Speedmastera mark 4.5 😜 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #21 Napisano 17 Lipca 2020 1 minutę temu, sanik napisał: Ja na takiego Sinna poluję, ale chyba szybciej kupię Speedmastera mark 4.5 😜 Chyba naprawdę szybciej się uda. Cztery lata na niego polowałem, bezskutecznie! Już sobie odpuściłem Tak mi się przypomniało, że jeszcze Moonwatcha miałem fajną limitkę Może znajdę zdjęcia... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81178 #22 Napisano 17 Lipca 2020 5 minut temu, Kwiatek napisał: Chyba naprawdę szybciej się uda. Cztery lata na niego polowałem, bezskutecznie! Już sobie odpuściłem Tak mi się przypomniało, że jeszcze Moonwatcha miałem fajną limitkę Może znajdę zdjęcia... Ja mam jego fotkę 😜 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #23 Napisano 17 Lipca 2020 To on! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18597 #24 Napisano 17 Lipca 2020 (edytowane) Godzinę temu, Kwiatek napisał: Znalazłem jedno zdjęcie tego mojego. To zegarek którego sprzedaży żałuję najbardziej! Nie pamiętam tego zegarka u Ciebie. Nie no, człowieku. Jakieś karne punkty se za to daj czy coś, nie wiem. Zbanuj się na tydzień Bardzo fajny... Był. Wracając do meritum trzy moje najładniejsze chrono. Dwa pierwsze miałem, ale powrót to już chyba tylko do Orienta możliwy: I nowinka: Edytowane 17 Lipca 2020 przez Krygo 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #25 Napisano 17 Lipca 2020 12 minut temu, Krygo napisał: Jakieś karne punkty se za to daj czy coś Już się kiedyś za to sam ukarałem TechAdmin miał problem jak zdjąć tyle punktów! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach