Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Grumens

Szlufka do paska

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, urwała mi się oryginalna szlufka od paska zegarka Citizen at9036-08e. Czy zegarmistrz dorobi mi taką szlufkę? Jeśli nie, to gdzie szukać? Google nie pomogły. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
    • Przez Big_luk
      Cześć,

Właśnie znalazłem na półce stary zegarek calypso. Zegarek z czasów jak ich ceny zaczynały się od 250zł. Ciągle sprawny :)!
      Ale brakuje mu paska. Diabelski to pasek jest o zaiście paskudnym mocowaniu i wycięciach

Szerokość od strony koperty: 33mm
      mocowanie jest na bolec /trzpień na całej długości

• Przez JustWalker
      Ja w tytule: szukam Citizen Eco-Drive Day-Date AW0010-01E
      Czarna tarcza. Na godzinie 4-ej dzień tygodnia i miesiąca.

Jeżeli ktoś wie gdzie można kupić taki zegarek, to proszę o informację.
    • Przez tukansrukan
      Posiadam zegarki jak w temacie, wszystkie mają krótkie paski. Czy polecacie jakieś dłuższe zastępniki, które nie różniły by się zbytnio wyglądem od oryginalnych. Generalnie chodzi mi o paski gumowe lub kauczukowe (czarne).
    • Przez Kuka
      Kupiłem sobie pulsara do noszenia na co dzień. Później dokupiłem citizena jednak stwierdziłem, że są to zegarki bardzo do siebie podobne i jeden z nich będzie mi niepotrzebny. Citizeny są na forum bardziej poważane ale wygodniejszy jest jak dla mnie pulsar. Może to kwestia bransolety, może tego że pulsara używam na codzień a citizena miałem na ręku raz i pasek jest sztywny, nie wyrobiony. Na pewno koperta w pulsarze jest mniejsza i przez to wygodniejsza. Proszę o poradę, który z nich zostawić? Oba mi się podobają. Czy citizen jest jakoś wyraźnie lepszy?
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.