-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Podobna zawartość
-
Przez osjd
Na sprzedaż:
1) Hamilton Khaki Aviation Pilot Pioneer Mechanical Chronograph ref. H76409530
Zegarek zakupiony przeze mnie pod koniec czerwca w 2022 roku (miesiac po premierze modelu) u wloskiego AD w sklepie internetowym.
Stan 10/10 – zegarek założony kilka razy, potem był przechowywany w pudełku.
Średnica koperty 40mm, manualny cal. H-51-Si (baza to werk H-51 z krzemowym włosem balansu) ok. 60 godzin rezerwy chodu – pełna specyfikacja na stronie Hamilton tutaj: https://www.hamiltonwatch.com/en-int/h76409530-khaki-aviation-pioneer-mechanical-chrono.html
Full set (pudełko, karta gwarancyjna) + dorzucam gratis gruby pasek skorzany hand-made zakupiony w Atelier_KW (produkcja polska), pasek oryginalny z “H” klamra jest beznadziejny.
Cena 5500zł 5300zł
2) Christopher Ward Dartmouth 1 Series
Zegarek zakupiony przeze mnie w lutym 2023 roku na reddit w grupie zegarkowej (jestem 2-wlascicielem), data pierwszego zakupu to –12.01.2021 jako “almost new”.
Stan 8.0-8.5/10 – noszony sporadycznie na samym poczatku, potem był przechowywany w pudełku. Na zdjeciu pokazalem slad na bezelu, przez to oceniam stan na 8.5 – reszta wizualnie na poziomie bardzo dobrym.
Średnica koperty 41mm, cal. Sellita SW200 COSC grade, ok. 38 godzin rezerwy chodu – pełna specyfikacja na stronie Christopher Ward.
W zestawie drewniane pudełko, karta gwarancyjna na 5 lat (do 2026 roku), sciereczka, jedynie brakuje karteczki certyfikatu COSC.
Cena SPRZEDANY
Odbiór osobisty w Warszawie.
Dziękuję.
-
Przez ledr
Tudor BB chrono ref. M79360-0001 (reverse panda)
Zegarek kupiony w Kruku w 2021r., komplet dokumentów i pudeł. Stan 9/10, trochę śladów użytkowania na bransolecie, na kopercie drobne nitki, do spolerowania.
WR 200m
Zegarek na idealnym chodzie – mechanizm B01 sprawuje się świetnie.
Cena: 16.000 pln
Odbiór osobisty w Katowicach lub okolicach; możliwa wysyłka kurierem.
Bez zamian. Proszę o kontakt na PW.
-
Przez Paweł Bohacz
Czesc,
do sprzedania:
5. Link Rolex Oyster, zolte zloto / stal, 17mm (Sky-Dweller), ze sruba, porysowany, bez wgniotek, stan 6/10 - 2000 PLN
6. 4 linki IWC IW3777, IWC60442 (Pilot), 21mm, stal, nieuzywane - sciagniete z nowego zegarka, stan 9/10 - 2000 PLN za 4
Wiecej info na priv.
-
Przez Piotr_D
Cześć,
Mam do sprzedania zegarek z mojej kolekcji: IWC Hand Wound 8 Days. Zegarek zakupiłem w styczniu 2022 roku. Chciałbym go sprzedać za 26 500 24 000 23 000 zł. Nowy zegarek to około 50 tyś.
Sprzedaję jako osoba prywatny i pierwszy właściciel. Będę jeszcze za jakiś czas sprzedawał IWC Pilot Chronograph Petit Prince.
Reference: IW510103 Serial Number: 5886837
Zegarek jest piękny i w bardzo dobrym stanie - nie ma żadnych ukrytych wad. Zdjęcia są słabe - nie jestem fotoamatorem - zdjęcia robiłem telefonem.
Zegarek jest zarejestrowany na stronie IWC na moim koncie (screenshot). Zegarek jest objęty "Extended International Limited Warranty do 01.09.2030 roku".
Zegarek jest w bardzo dobrym stanie ze śladami bardzo niewielkiego zużycia. go od nowości, nosiłem go bardzo rzadko.
Oczywiście oryginalne pudełko oraz komplet dokumentów.
Zegarek do obejrzenia na miejscu w Warszawie. Mogę wysłać też więcej zdjęć i odpowiedzieć na wszystkie pytania.
Dostawa - bezpieczny kurier - koszt biorę na siebie, lub odbiór osobisty w Warszawie.
Telefon do mnie to: +48 509 965 601. Pozdrawiam
Koperta ze stali nierdzewnej Średnica 45,0 mm, wodoszczelność 3,0 bar Kaliber 59210 (IWC in-house), naciąg ręczny (nakręcamy raz w tygodniu), 30 kamieni Rezerwa chodu 192 godzin (8 dni) Mechanizm widoczny przez szkło szafirowe zdobiony Côtes de Genève Srebrna tarcza Szkło szafirowe, łukowate, powłoka antyrefleksyjna po obu stronach Wyświetlacz daty Wskaźnik rezerwy chodu Brązowy pasek ze skóry aligatora Santoni Szerokość paska 22,0 mm
-
Przez Z_bych
SPRZEDAŻ LUB ZAMIANA
Zegarek męski Schaumburg GT-Motorsport ONE Automatic
💥👉⌚️🏎
Cena 3500 zł + koszt wybranej wysyłki
Stan forumowy 8/10
Schaumburg GT-Motorsport ONE Automatic SCH-GT1R to świetna propozycja dla fanów wyścigów rajdowych i jednowskazówkowych zegarków. Swoją stylistyką model nawiązuje właśnie do motoryzacji. Jego czarny, skórzany pasek z okrągłymi wycięciami zdobią czerwone przeszycia. Srebrną kopertę o okrągłym kształcie wykonano ze szczotkowanej stali szlachetnej. Osadzono w niej szarą, szczotkowaną, przykrytą szkłem szafirowym tarczę, która pokazuje czas za pomocą jednej wskazówki. Na wysokości godziny szóstej ulokowano datownik dni miesiąca. Pracę mechanizmu automatycznego, który odpowiada za dokładny chód zegarka, możemy oglądać przez zakręcany, transparentny dekiel.
💥👉⌚️🏎
Specyfikacja:
marka: Schaumburg model: GT-Motorsport ONE Automatic SCH-GT1R koperta: szczotkowana, srebrna stali szlachetnej pasek: 3 paski typu RALLY w komplecie (używane, w bardzo dobrym stanie, przygotowane do sprzedaży i ponownego noszenia) tarcza: szara, szczotkowana, szkło: szafirowe datownik: dni miesiąca. mechanizm:szwajcarski, manufakturowy mechanizm automatyczny SW-20A. dekiel: zakręcany i transparentny wodoszczelność: 50 metrów szerokość koperty: 45.00 mm firmowe pudełko Schaumburg skóropodobne i tekturowe Stan zegarka: mechanicznie zegarek jest w stanie idealnym, wizualnie nosi normalne, ślady noszenia, widoczne na zdjęciach. Zdjęcia przedstawiają chyba każdą ryskę, nie były retuszowane. 💥👉⌚️🏎
JUNGHANS MEISTER CHRONO- PIĘKNY, MĘSKI KLASYK
Cena 5900 zł + koszt wybranej wysyłki (lub odbiór osobisty)
Stan forumowy 8/10
Żadne zdjęcia nie oddadzą uroku tego zegarka. Jakość wykonania każdego detalu zadowoli każdego zegarkomaniaka. Na dodatek chyba najładniejsza wersja kolorystyczna i na dodatek super wygodna bransoleta. Oczywiście bez problemu można założyć pasek.
Naprawdę warto samodzielnie przekonać się o jakości Junghansa. Coraz mniej takich zegarków, tutaj za produkt i jego powodzenia odpowiedzialny był projektant i inżynier a nie księgowy i naprawdę widać to w każdym detalu na zewnątrz i wewnątrz zegarka.
Specyfikacja:
Marka: Junghans Model: 027/4528.44 Wodoszczelność: 50 metrów Mechanizm: Automatyczny, Junghans J880.1, 48 h rezerwa chodu, stop sekunda Rodzaj koperty: Stal szlachetna Szerokość koperty: 41.00 mm Grubość koperty z wypukłym szkłem: 14.00 mm Kolor tarczy: granatowy Bransoletka: 21 mm, tal szlachetna
-