Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

pkoc2

ORGINAł CZY REPLIKA?????

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM. JESTEM LAIKIEM W SPRAWACH ZEGARKóW ALE PROSZę O POMOC W USTALENIU ORGINALNOśCI TEGO ZEGARKA: PODOBNO łATWO JEST POZNAC CZY TO REPLIKA CZY ORGINAł ALE NIE MAM POJęCIA JAK? PORóWNYWAłEM FOTKI Z REPLIKAMI I RóżNI SIę PRZEDE WSZYSTKIM NAPISEM NA TARCZY ,WSKAZóWKAMI I śRóBKAMI NA DEKLU.

BARDZO PROSZę O POMOC!!!!! NIE BARDZO WIEM JAK WSTAI TU FOTKI TEGO ZEGARKA MOżE KTOś MI POMOżE ALBO WYśLE NA EMAILA.

JEST TO "BREGUET 2003"[/img]

post-17025-0-86617900-1330708611.jpg

post-17025-0-41865900-1330708613.jpg

post-17025-0-79700600-1330708614.jpg

post-17025-0-10307600-1330708616.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W ciemno powiem - na pewno nie ORGINAŁ - być może po okazaniu zdjęć okaże się, że ORYGINAŁ!

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek dostałem w prezencie z Kanady, ale już był używany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz się pogniewać na obdarowującego. To bardzo nieładnie dawac komuś podróby.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po czym można poznac że to jest podruba?

bo ma dużo elementów różniących się od replik sprzedawanych w sieci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość pcstud

a fuj... to nawet nie lezalo obok repliki (nie wspominajac juz naturalnie oryginalu) :x wywal to cos do kosza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale prosiłem o konkrety po czym można rozpoznac?! może jakieś fotki do porównania? Jakieś szczegóły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość pcstud
Ale prosiłem o konkrety po czym można rozpoznac?! może jakieś fotki do porównania? Jakieś szczegóły.

kolego zobacz sobie zdjecie oryginalnych zegarkow tej marki i zobacz, ze to cos nawet ich nie przypomina- w tym przypadku nie ma zadnych watpliowsci ze to podroba i to najgorszego sortu :x ciezko mowic o szczegolach rozniacych od oryginalu (jakiegokolwiek, bo takiego modelu wogole nie ma) :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość pcstud
Jeżeli nie ma takiego modelu to dlaczego sprzedawana jest replika wyglądająca prawie identycznie? więc sprzedawane są repliki czegoś czego nie ma?

http://www.zegarkiswiata.com/advanced_sear...amp;x=0&y=0

bo to nie jest zadna replika tylko paskudna wariacja na temat zwana przez nas podroba; modelu takiego w oryginale nie znajdziesz

dosc dziwny to sposob szukania potwierdzenia w oryginalnosci podroby poprzez porownanie do innej podroby :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gdzie mogę zobaczyc wyroby tej firmy? proszę o jakiś link bo na Google nie mogę nic znaleśc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość pcstud
gdzie mogę zobaczyc wyroby tej firmy? proszę o jakiś link bo na Google nie mogę nic znaleśc.

jakiej firmy? zakladam ze chodzilo o Breguet? u mnie w Google na pierwszej pozycji:

http://www.google.pl/search?hl=pl&q=breguet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam jeszcze jedno pytanko, czy marka Piccardi to dobre zegarki czy też jakieś śmieci? na temat tych zegarków kompletnie nic w sieci nie znalazłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podróba

Jezu DOSYĆ PYTAŃ PO CZYM ROZPOZNAĆ !!

PO BARDZO KIEPSKIEJ JAKOŚCI WYKONANIA , którą widać na pierwszy rzut oka!!!!

P.S.choćby po tym ,ze napis jest Breuget2003 , a nie Breguet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mam jeszcze jedno pytanko, czy marka Piccardi to dobre zegarki czy też jakieś śmieci? na temat tych zegarków kompletnie nic w sieci nie znalazłem.

Podobno, jeżeli czegoś nie ma w sieci to to nie istnieje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.