Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

Nie znalazłem jeszcze działu dotyczącego Serica Watches, a na Ch24.pl właśnie pojawiła się recenzja ich najnowszego zegarka.

Zaczynali od specjalnej edycji dla pana o imieniu Matt Hranek (autor książki "A Man and His Watch"), a teraz ruszyli z bardziej masową produkcją ulepszonego modelu. 

2-1.jpg

9-1.jpg

ng6mnrm.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też właśnie recenzję przeczytałem. Powiem szczerze, podoba mi się ten zegarek, chyba go zamówię. Ciekawa sprawa z mechanizmem, że zdecydowali się na coś bardziej niszowego. Ktoś coś wie więcej o tym mechaniźmie? Bransoleta eekstra pomysł - przypomina mi stare, wojenne filmy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja WMB wczoraj. Zobaczymy co to przyjdzie😁. A swoją drogą zapytam, ile ci policzyli za przesyłkę do Polski? Bo jak wpisywałem polski adres, do ceny 690 euro doliczali bodajże 100 euro przesyłki, a do innych europejskich krajów 20 euro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
58 minut temu, beniowski napisał:

A ja WMB wczoraj. Zobaczymy co to przyjdzie😁. A swoją drogą zapytam, ile ci policzyli za przesyłkę do Polski? Bo jak wpisywałem polski adres, do ceny 690 euro doliczali bodajże 100 euro przesyłki, a do innych europejskich krajów 20 euro.

To samo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja skorzystałem z tego że mieszkam w "lepszej" części Europy i przesyłka kosztowała mnie tylko 20 euro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 5.11.2020 o 18:56, Hersh napisał:

To samo.

Dostałeś już zegarek? Ja złożyłem swoje zamówienie 4 listopada i .... cisza. Wg strony jest w trakcie realizacji. Zaczyna mnie to irytować; teoretycznie mi się nie spieszy i nie są to jakieś wielkie pieniądze, ale z firmą kontaktu w zasadzie nie ma: nie odpowiadają na pytania na czacie na stronie i na maile. Pozostał tylko telefon. Totalne olewanie klienta. W takim Balticu złożyłem zmówienie i 4 dni później zegarek był u mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpowiadają na Instagramie (są tam bardzo aktywni, zwłaszcza Jerome). 4 listopada otrzymałem info, że dotrzymają terminów mimo pandemii.

Rzeczywiście w Balticu też otrzymałem zegar ok 4 dnia od zamówienia.

Bądźmy dobrej myśli :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, dzięki za odpowiedź. Nie mam Instagrama, więc dla mnie ten kanał odpada. Mogliby się bardziej postarać. Na stronie mają okienko czatu, które jest w sumie bezużyteczne, bo nikt na zadane pytania nie odpowiada. Cóż, poczekam jeszcze trochę. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 1.12.2020 o 20:35, beniowski napisał:

Ok, dzięki za odpowiedź. Nie mam Instagrama, więc dla mnie ten kanał odpada. Mogliby się bardziej postarać. Na stronie mają okienko czatu, które jest w sumie bezużyteczne, bo nikt na zadane pytania nie odpowiada. Cóż, poczekam jeszcze trochę. 

Przekazuję, co przeczytałem na Insta (dzisiejszy wpis):

SmartSelect_20201203-151924_Instagram.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki. Choć to wciąż słabe że na Instagramie się produkują, a klientowi na miala odpisać nie umieją. Na stronie też cicho. Nie mam Instagrama i wygląda na to że taki klient jest olewany jeszcze bardziej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznaję, że to średnie podejście. No i mogliby zmienić prognozę dostawy, bo ci, którzy chcą kupić dziś, mogą się zdziwić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 3.12.2020 o 15:46, beniowski napisał:

Dzięki. Choć to wciąż słabe że na Instagramie się produkują, a klientowi na miala odpisać nie umieją. Na stronie też cicho. Nie mam Instagrama i wygląda na to że taki klient jest olewany jeszcze bardziej.

SmartSelect_20201214-165318_Instagram.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki. Najpierw spojrzałem na zdjęcie i pomyślałem że do ciebie już dotarł🤪.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiedziałem, że tak pomyślisz :)) no niestety, czekam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to tylko napiszę jeszcze, że pierwsze wrażenie, a to można zrobić tylko raz, jest porównywalne do tego, którego doświadczyłem z Subem i  Omega railmaster trilogy... niezapomniane :)

Jest moc, będę ich fanem i już nie mogę doczekać się nowych pomysłów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, beniowski napisał:

Nie denerwuj mnie.....

Piszą, że wszystkie poszły. Pewnie zaraz będzie u Ciebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, mogę prosić o zdjęcia lepszej jakości! 

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój dotarł do znajomego, bo miałem być u rodziców na święta. Odbiorę w piątek i popstrykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi