-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By madrock
Szanowni Koledzy,
Prosiłbym w miarę możliwości o pomoc w stwierdzeniu oryginalności kieszonkowych zegarków ( udało mi się kupić je za grosze, dosłownie) Dwa rzekome IWC i zegarek oznaczony jako Tavannes Watch Co. Czy ktoś może mi coś więcej powiedzieć o Tavannes? Czy opłaca się je naprawiać i czyścić - chodzi o jedno IWC i Tavannes, drugi IWC sprawny i pięknie chodzi. Czy ktoś ewentualnie może mi podsunąć dobrego zegarmistrza? Serdecznie dziękuję z góry za pomoc.
-
By fruwajek
Cześć wszystkim!
to mój pierwszy post tutaj, gorąca prośba o pomoc w sprawdzeniu autentyczności zegarka który bardzo mi się spodobał. Załączam zdjęcia.
Sprzedający wycenił go na 800 zł, czy to dobra cena za ten model i stan. Zegarek jest sprawny.
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam
-
By kruka
Poszukuję sprawadzonego serwisu - perypetie z trudno się nakręcającym SARBEM opisałem jakiś czas temu w wątku:
Problem (w przeciwieństwie do wcześniejszego "zacieku") nie ustąpił - nawet po całodniowym intensywnym użyciu (cały dzień na nogach, w ruchu) zegarek osiąga maks. 30 h rezerwy. Podejrzewam, że może mieć za sucho. Kupowałem na na ebay: https://www.ebay.pl/itm/253552207028, nieby jest jeszcze na gwarancji, ale nie chcę odsyłać, a serwisu Zibi się obawiam (bazując na doświadczeniach sznownych kolegów).
Może mógłby ktoś polecić jakiś zacny serwis / zegarmistrza, najchętniej z opcją korespondencyjnego dostarczenia zegarka (jeśli tylko stacjonarnie, to optymalnie byłoby z Lubelskiego lub Mazowieckiego)?
Dzięki i pozdrawiam
-
By ewa_942
Witam,
szukam zegarmistrza na śląsku Gliwice, Katowice i okolice chodzi oczywiście o naprawę starych rosyjskich zegarków
-