Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

KobyS0

Vostok Almaz automat

Rekomendowane odpowiedzi

no właśnie, dlatego mam wątpliwości delikatne co do oryginału zegarka a przynajmniej samego mechanizmu, wiem, że NH35 były bez napisów na wahniku ale Vostoki raczej go zawsze miały.... 

ktoś, coś, podpowie   ? 

DSC_1626.JPG

DSC_1627.JPG

DSC_1628.JPG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dam sobie uciąć ręki, ale też wydaje mi się, że powinien mieć sygnaturę

nh35a_1_6.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no właśnie, wszystkie Vostoki jakie miałem mechaniczne miały ten napis na wahniku, już k... wa sam nie wiem, bo mam jeszcze trzy dni na ewentualne odesłanie zegarka  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiony na allegro od kogoś czy z jakiegoś oficjalnego sklepu? I jeśli to nie tajemnica to w jakiej kwocie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

allegro 900 zł  z pudełkami i papierami jak wszystkie mają 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dopytaj o historię. Może miał uszkodzony po upadku mechanizm i bardziej opłacało się dać nowy niż ratować stary, i ktoś przełożył mechanizm a o wahniku zapomniał. Jeżeli masz  jakie kolwiek pytania i niepewności, dla spokoju własnego ducha po prostu go oddaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

napisałem do sprzedającego, zobaczymy, najwyżej go odeślę, mam jeszcze czas. Kupiłem 6 a 9 listopada dopiero przyszedł wiec jeszcze parę dni jest...:) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no zegar autentyczny, nie podrabiany :) rezerwa chodu sprawdzona 47,5 godziny, chyba nieźle... :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a no sie na razie nie nosi, bo lezy w pudełku za szkiełkiem z innymi, obecnie męczę cienkiego takiego złotego bo w delegacji i do koszuli, ale zabrałem ze sobą Żółwia gdyż mamy mieć " zabawy" terenowe..... a kowid najtin .... :) 

ps. ale dzieki za dobre słowo.. :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.