j.luczak 0 #1 Napisano 1 Lutego 2021 Witam. Mam mam kolejną wielką prośbę. Czy ktoś z szanownych kolegów pomógłby mi dowiedzieć się czegoś więcej o tej kieszonce. Zegarek sprawny. nr serii 5331577 wskazuje na 1918 r. Za wszystkie info będę wdzięczny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6561 #2 Napisano 1 Lutego 2021 Dekiel koperty należało by wyprostować, bo szpetnie wygląda taki powgniatany. próba srebra niemiecka ( chyba) ) 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #3 Napisano 1 Lutego 2021 zegarek szwajcarski na rynek niemiecki... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
j.luczak 0 #4 Napisano 1 Lutego 2021 Godzinę temu, mkl1 napisał: Dekiel koperty należało by wyprostować, bo szpetnie wygląda taki powgniatany. próba srebra niemiecka ( chyba) ) Dzięki wielkie za info. Znasz jakiś namiar kto jest w stanie wyprostować ta kopertę? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
j.luczak 0 #5 Napisano 1 Lutego 2021 46 minut temu, kiniol napisał: zegarek szwajcarski na rynek niemiecki... Dzięki za info. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6561 #6 Napisano 1 Lutego 2021 Tak.. Pewnie @Kiniol Ci to zrobi 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
j.luczak 0 #7 Napisano 1 Lutego 2021 3 minuty temu, mkl1 napisał: Tak.. Pewnie @Kiniol Ci to zrobi Jeszcze raz dzięki. Jeśli pozwolisz w następnych dniach wrzucę kolejne zegarki. A coś więcej możesz powiedzieć o tym zegarku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6561 #8 Napisano 1 Lutego 2021 Ja jestem za słaby Poczekaj na Kieszonkowego, Kiniola, i innych... 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #9 Napisano 1 Lutego 2021 33 minuty temu, j.luczak napisał: Jeszcze raz dzięki. Jeśli pozwolisz w następnych dniach wrzucę kolejne zegarki. A coś więcej możesz powiedzieć o tym zegarku? Ale co więcej chciałbyś wiedzieć? Srebrna Omega na rynek niemiecki. Tarcza z czerwoną "12" i pierścieniem indeksów 24- godzinnych. Może zdradzać jakieś funkcyjne przeznaczenie, ale z tym byłbym ostrożny... Bardzo prosimy o "wrzucanie" kolejnych zegarków... Od tego tu jesteśmy... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
j.luczak 0 #10 Napisano 1 Lutego 2021 Godzinę temu, kiniol napisał: Ale co więcej chciałbyś wiedzieć? Srebrna Omega na rynek niemiecki. Tarcza z czerwoną "12" i pierścieniem indeksów 24- godzinnych. Może zdradzać jakieś funkcyjne przeznaczenie, ale z tym byłbym ostrożny... Bardzo prosimy o "wrzucanie" kolejnych zegarków... Od tego tu jesteśmy... Nie odpisałem od razu byłem na zdarzeniu. Obiecuję, że w następnych dniach... pewnie jutro wrzucę zdjęcia kolejnych omeg. A do kolegi napiszę na priv. jeśli pozwolisz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #11 Napisano 2 Lutego 2021 Zapraszam serdecznie... Na "zdarzeniu"? Kolega jest prokuratorem? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
j.luczak 0 #12 Napisano 2 Lutego 2021 11 godzin temu, kiniol napisał: Zapraszam serdecznie... Na "zdarzeniu"? Kolega jest prokuratorem? oj nie! Pracuję w Straży. Jak będziesz miał ochotę to wrzuciłem kolejne zdjęcia Omegi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach