Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

mdp1984

Lucerne swiss naręczny złocony

Rekomendowane odpowiedzi

Witam zastanawiam się nad zakupem takiego zegarka. Czy ktoś może więcej powiedzieć coś na jego temat?  Według mnie to jakieś 70-80 (czy jestem w błędzie?). Proszę o wasze opinie czy warty jest zakupu? 

lucrene1.PNG

lucrene2.PNG

Telefon nigdy nie zastąpi zegarka. To, że pokazuje godzinę nic nie znaczy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy nie buksiak to przypadkiem? Albo jednokamieniowiec? Ale już z samego wyglądu marne to jakieś

TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)

MARIANEK :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zdecydowałem się na zakup w okazyjnej cenie 100zł już z wysyłką. Myślę, że to dobra cena jak na prawie 50 letni szwajcarski zegarek. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak już do Ciebie dotrze, to wrzuć lepsze zdjęcie i zdjęcie mechanizmu. Kwota 100 PLN to nie jest dużo. Cokolwiek by tam nie było w środku.
Drugą stówkę i tak trzeba teraz wydać na przegląd i serwis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zdecydowałem się na zakup w okazyjnej cenie 100zł już z wysyłką. Myślę, że to dobra cena jak na prawie 50 letni szwajcarski zegarek. 

2 godziny temu, Perpetuum Mobile napisał(-a):

Jak już do Ciebie dotrze, to wrzuć lepsze zdjęcie i zdjęcie mechanizmu. Kwota 100 PLN to nie jest dużo. Cokolwiek by tam nie było w środku.
Drugą stówkę i tak trzeba teraz wydać na przegląd i serwis emoji6.png

Do tej pory nosiłem głownie kwarcowe współczesne (casio, timex, czasem też ładne chińskie wynalazki). Na ślub kupiłem sobie Orienta automat (prostokątny nie ten klasyczny Orient bo taki klasyczny też miałem jak byłem w podstawówce). Teraz chce spróbować przygodę ze starszymi mechanicznymi głównie szwajcarskimi zegarkami. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.