cordi7 8064 #26 Napisano 24 Lutego 2021 @Smurf Store locator to nie to samo co serwis, oficjalnej dystrybucji rzeczywiscie nie ma ale serwis wg strony Hamiltona jest: Dokladnie tak jak pisal @eye_lip Marynarska 15. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Smurf #27 Napisano 24 Lutego 2021 2 minuty temu, cordi7 napisał(-a): Store locator to nie to samo co serwis, oficjalnej dystrybucji rzeczywiscie nie ma ale serwis wg strony Hamiltona jest: Sorry, moje niedopatrzenie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 8064 #28 Napisano 24 Lutego 2021 1 minutę temu, Smurf napisał(-a): Sorry, moje niedopatrzenie. Spoko, tez sie na to zlapalem za pierwszym razem, kliknalem 'service centers' a wyszukiwarka domyslnie i tak ma ustawione wyszukiwanie sklepow. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pau’l 216 #29 Napisano 24 Lutego 2021 16 godzin temu, Ralf58 napisał(-a): Bardzo dobry kierunek - mam tego Ball'a i żaden inny zegarek nie leży na mojej chudej łapie tak przyklejony jak ten Ball. Serio? To miód na moje uszy i oczy😁👍 Jak tylko założyłem go na rękę w sklepie od razu pojawił się banan na mojej twarzy bo on ma tak zgrabny profil, „uszy” tak ma ładnie zawinięte ze jest poprostu wygodny na łapie. Serdeczne dzięki 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach