Miirek 10 #1 Napisano 13 Marca 2021 Witam. Szukam informacji i instrukcji obsługi zegarka Breil depthwater. Znalazłem informację że to włoska firma istniejaca od 1939r i niewiele więcej. Wiem że w środku jest japoński mechanizm myiota 3U62, jednak nie do końca potrafię go używać. Nie wiem czy jest jakiś sposób na sprawdzenie głębokościomierza? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 8684 #2 Napisano 15 Marca 2021 W dniu 13.03.2021 o 14:15, Miirek napisał(-a): Witam. Szukam informacji i instrukcji obsługi zegarka Breil depthwater. Znalazłem informację że to włoska firma istniejaca od 1939r i niewiele więcej. Wiem że w środku jest japoński mechanizm myiota 3U62, jednak nie do końca potrafię go używać. Nie wiem czy jest jakiś sposób na sprawdzenie głębokościomierza? w Mszczonowie działa juz najgłębszy "tunel" do nurkowania, w europie tam można sprawdzić, działa, polecam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miirek 10 #3 Napisano 16 Marca 2021 W dniu 13.11.2020 o 20:27, artmati napisał(-a): No witam Mechanizmu nie udało mi się poskładać (zabrakło mi cierpliwości) Zegar wisi jako ozdoba . Dzięki za porady ale przerosło mnie to może nie aż tak... ale brak czasu na takie zabawy. Dzięki ale myślałem raczej o jakimś innym sposobie na sprawdzenie tej funkcji. To że sprawdzę pod wodą to wiadomo. A może ktoś wie coś więcej o tym modelu zegarka? Mam go od kilku dni z wymiany za inny zegarek i nic o nim nie wiem. Nie mogę nigdzie znaleźć żadnych informacji, nie wiem nawet czy ma 5,10 czy 15lat. Czy ktoś może coś więcej o nim powiedzieć ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2979 #4 Napisano 16 Marca 2021 Najpierw należy szukać posługując się prawdziwą nawą tego modelu, wyraźnie podaną na tarczy Breil Midway Depthmeter. Zaiste, zegarek rozprowadzano niemal wyłącznie we Włoszech i trudno liczyć na źródła w innych językach. Tu jest w opisie oferty sprzedaży skrócona instrukcja obsługi: https://www.fh24.it/forum/viewtopic.php?t=1660 Może firma sprzedająca zechce pomóc więcej: https://www.breil.com/en/ 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miirek 10 #5 Napisano 17 Marca 2021 Dziękuję za rade 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach