Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
evilym

Maurice Lacroix Les Classiques Chronograph

Rekomendowane odpowiedzi

Na sprzedaż ląduje mój Maurice Lacroix Les Classiques Chronograph. 

Zegarek kupiony jako nowy w marcu 2019.

Noszony z poszanowaniem tylko do pracy (biuro). W zestawie oczywiście pudełka i wszystkie dokumenty.

Kilka rys od normalnego użytkowania. Ciężko uchwycić na zdjęciach. Nic poważnego. Fotograf ze mnie żaden, ale mogę przesłać więcej zdjęć na życzenie.

Stan: spokojnie 8/10.

Mimo rozmiaru, świetnie układa się również na mniejszych nadgarstkach (krótkie L2L).

W mojej skromnej kolekcji pozycję chrono przejął TH Carrera, a że jest też inny plan zegarkowy, mój ML szuka nowego właściciela 

Na OLX najtańsza oferta to 4900. Na chrono24 7900 !

Dane techniczne:

- Swiss Made 

- średnica 41mm

- lug to lug 47mm 

- szkło szafirowe

- oryginalny pasek ML z zapięciem motylkowym

- mechanizm ETA 7750

- przeszklony dekiel

- WR 3 ATM

- bardzo dokładny (odchyłki dziennie w granicy 1-3 sekundy)

- 38h rezerwy chodu

Cena: 3150zł

Preferowany odbiór osobisty na Śląsku (Katowice, ale mogę też podjechać) lub wysyłka ubezpieczona kurierem po przedpłacie. Inne opcje dostawy do uzgodnienia na PW.

W grę wchodzi też zamiana, ale aktualnie interesują mnie: Nomos Club 36-37mm (różne modele) | Longines Conquest 39mm (niebieski) | Archimede Klassik 39mm (biały). Lub coś w podobnej stylistyce i rozmiarze.

Pozdrawiam Łukasz

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

Edytowane przez evilym

Longines Spirit ZuluTime | Seiko SPB143J1| Nomos Club ref. 703 | Casio G-Shock DW-5610

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bump! 

Longines Spirit ZuluTime | Seiko SPB143J1| Nomos Club ref. 703 | Casio G-Shock DW-5610

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hopsa i mała obniżka! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapraszam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.