Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
zeRo_Six

Pasek Zealande - Pomarańczowy

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

mam na sprzedaż kauczukowy pasek firmy Zealande w kolorze pomarańczowym.

Pasek jest nowy, założony na zegarek na potrzeby zdjęć, nie noszony, stan idealny.

Klamra jest szczotkowana

Pasuje do Omegi Aqua Terra na 2500,  a według producenta pasuje również do:

ROLEX m.in. Submariner, GMT, Daytona, Sea-Dweller, Explorer I (36 i 39mm), OP (36 i 39mm)

OMEGA - Seamaster Diver 300m (aluminiowy i ceramiczny), Aqua Terra 41,5 mm

TUDOR - Submariner

Pełna lista kompatybilnych modeli zegarków na stronie producenta https://www.zealande.com/

Pasek z dostawą kosztuje 150€ czyli ok. 690 zł

ja proponuje 400 pln z wysyłką  (DPD/paczkomat)

qBbUIMH.jpg

df15J2A.jpg

OkcIkW0.jpg

7LN3Cbr.jpg

PYyjFeF.jpg

Edytowane przez zeRo_Six

AT vs. PO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapraszam 😊

Edytowane przez zeRo_Six

AT vs. PO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hop

AT vs. PO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Podbicie 😉

Edytowane przez zeRo_Six

AT vs. PO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowa cena 400 zł z wysyłką

AT vs. PO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez Mateusz.
      Cześć, 
      przedmiotem sprzedaży jest używana Omega Constellation z 1968r. na automatycznym mechanizmie 564 z szybką zmianą daty. Wersja z piękną "lnianą" tarczą i ząbkowanym bezelem wykonanym  z białego złota. 
      Zegarek po przeglądzie w II połowie 2025 u p. Bronowskiego (Warszawa ul. Piękna), na prawidłowym chodzie. Noszony bardzo okazjonalnie. 
      Stan oceniam bezpiecznie na 7,5/10. Wszystkie elementy zegarka prócz plexi są oryginalne, te nie ma sygnowania i posiada delikatne rysy, możliwe, że i tarcza, widoczne pod mocne sztuczne światło, ale jest to niezauważalne przy codziennym noszeniu. 
      W komplecie pasek z jaszczurki (praktycznie nowy, kilka razy na nadgarstku) oryginalna klamra Omega (vintage) oraz travel-box Omega (czasy obecne). 
      Cena: 5850 PLN z wysyłką paczkomatem lub odbiorem osobistym w Warszawie. 
      Załączam zdjęcia, nie poprawiane żadnym programem graficznym. 

• Przez Laealin
      Witam, zegarek działa, jednak jest to pamiątka i totalnie nie jestem w stanie stwierdzić czy to oryginał. Dodam ze nie wiem do jakiej osoby fizycznie bym mogla sie zwrócić aby go zidentyfikował  i oczyścił 😕

Z góry dziękuję za wszystkie wasze odpowiedzi ❤️

• Przez mandaryn44
      Witam, Do sprzedania mam dziś ROLEXA  Explorera II nr ref 226570. Zegarek z 2021 roku, zakupiony przeze mnie na forum od uznanego i szanowanego forumowicza, jako nowy, krótko po odebraniu z salonu, jestem drugim właścicielem. Zegarek w stanie idealnym, nie widzę żadnych rysek itp., zastrzegam sobie niewyczuwalne ledwo widoczne rysy, bransoleta skrócona na mój nadgarstek, ogniwa w komplecie. Zestaw prosto ze sklepu, wszystkie karty, pudełka, paragon z Jubitomu. Full set.
      Zegarek miał mieć u mnie spokojną starość, chciałem go dać ojcu na 80 ale jednak życie zmieniło plany i musi iść do ludzi /tata ma się dobrze...😀/. 
      Cena jaka mnie interesuje to 39.000 zł ale jestem otwarty na negocjacje, nie obrażające żadnej ze stron.
      Dostawa na koszt i ryzyko nabywcy, jednak - ze względu na wartość i stan zegarka - najchętniej odbiór osobisty w Częstochowie. 
      Zapraszam do obejrzenia i zakupu.

• Przez Vinx
      Witam. Ostatnio w rzeczach po dziadku znalazłem taki o to zegarek. Czy jest on autentyczny czy jednak podróbka? 

• Gość
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.