Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

korba

Aviator Volmax (classic)

Rekomendowane odpowiedzi

Przedstawiam mój nowy nabytek. Zawsze chciałem mieć lotnika z ''trójkącikiem i kropami'' no i w końcu mam :lol: Fotograf kiepski i sprzęt słaby, poza tym ciemno w domu okrutnie w te najkrótsze dni roku, ale chęć pochwalenia się wzięła górę nad trudnościami :lol: Na klawiszach od keyboard'u syna, bo kolorystycznie pasują. Skrzydła samolotu jako tła akurat chwilowo pod ręką nie mam :)

A oto i on:

post-2988-0-37649700-1330784495.jpg

post-2988-0-92239500-1330784496.jpg

post-2988-0-04450600-1330784498.jpg

post-2988-0-38045000-1330784499.jpg

dsc01252os6.jpg

Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz rację, nie ma to jak trójkącik i kropki :lol:

A jak do tego dorzucić jeszcze sekundnik na 9-tej i ręczny naciąg to czego chcieć więcej (no, może jest rochę za dużo napisów na tarczy), jakie wymiary ?

Pozdrawiam

TomeK (Teston)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mołnia to fajny werk, lubie go, między innymi za gigantyczny rozmiar i głosne cykanie :lol:

Rozmiar 43 bez koronki, grubość 13, w uszach 20.

Oczywiście nie omieszkam uszyć mu ubranka, jak na lotnika przystalo, dłuuuugi pasek z podwójnymi nitami przy uszach, ale mam go od wczoraj, a w przedświątecznym szale nie ma na to czasu. Oryginalny pasek jakosciowo niezły, ale mało lotnikowaty.

Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy nad tym trójkącikiem jest rysa na szkle?? Ładny, ale i tak Szturmovik ładniejszy :twisted: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość crategus

Świetny... a to skaza na szkiełku na godz.12 czy jakiś paproch?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ładny,ładny

od d... strony też :lol:

ostatnio na takiego poluję

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak. Jest dosc głęboka i raczej nie mozliwa do spolerowania rysa, pomiędzy godz 12 a 1. Też mnie w oczy kłuje, ale na razie musi zostac. Została zrekompensowana dobra ceną za ten zegarek. Dowiem sie po świętach w Poljot Euro ile kosztuje wymiana szkła i pomyślimy. Za to zakręcana koronka działa i gwint łapie pewnie, co jest rzadkością w tych modelach.

Jeśli chodzi o Sturmovika- oprócz tarczy to przecież to samo, ale mi akurat moja wersja bardziej się podoba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za***isty :!: najładniejszy rusek wg mnie(obok aeronavigatora) , gratuluję zakupu i proszę o foto nocne :!: :lol:

Uprasza się o nie przeklinanie. Następny Twój post w tym dziale z wulgaryzmem zostanie skasowany bez uprzedzenia i wzmianki.

mabok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluje pięknego lotnika. Planujesz ubrać go w twórczość własną radosną :?: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak już napisałem wyżej- planuję. Paski 'lotnikowate'' takie jak lubie długaśne, z nitami- w rozmiarze 20mm cięzko trafić. Zrobie se sam, ale chyba dopiero po nowym roku, bo świąteczny szał pożarł mój wolny czas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korba nareszcie :shock: jak milo zobaczyc wlasny zegarek sprzedany na allegro jakies 9 miesiecy temu nieznajomemu allegrowiczowi a teraz w rekach klubowicza 8) Gratuluje jest super, ogromny (przynajmniej na mojej rece) Sam polecalem i widze ze bylo warto! Pozdrawiam niech sie dobrze nosi.

P.S aaa bym zapomnial fotke werku poprosze :twisted:

Chyba , ze jest a mi sie nie wyswietla?

Pozdrawiam, Dawid

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Świetny... a to skaza na szkiełku na godz.12 czy jakiś paproch?

Skaza.

Jam to nie chwaląc się sprawił 8)

PS: Swoją drogą ciekawe są losy zegarków.

What's Up, Doc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek ten nie opuscił klubu w sumie. Z tego co wiem, to od ''tomzet'' kupił go ''sikkens''. a dalej ''ZbyszekS'' (mało aktywny forumowicz). A od Zbyszka wreszcie ja. I choc zegarek dziewicą nie jest, kilka rączek zaliczył w sumie, to i tak go lubię, ciesze sie ''jak gupi'', a podoba mi sie tak, że żadne niepochlebne nawet opinie radości mi nie zepsują. :lol:

P.S. Tomzet, a w cos Ty tak nim przywalił?? Rysa ma z pół milimetra głębokości...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
za***isty :!: najładniejszy rusek wg mnie(obok aeronavigatora) , gratuluję zakupu i proszę o foto nocne :!: :lol:

Bardzo ładne foto nocne tego zegarka wykonał Sikkens, jest gdzieś na Forum.

P.S. Tomzet, a w cos Ty tak nim przywalił?? Rysa ma z pół milimetra głębokości...

Chodnik mnie zaatakował.

What's Up, Doc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bardzo ładne foto nocne tego zegarka wykonał Sikkens, jest gdzieś na Forum.

Dziekuje:)

Oto i one:

43c4e091425e4fc1.jpg

Co do zegarka?

Tomzet (pierwszy wlasciciel) pozniej koles z allegro ktoremu sprzedalem.

Teraz Korba.. fajnie , ze po tak dlugiej nieobecnosci na forum znowu tu powrocil. Oby tak dalej. Pozdrawiam

Pozdrawiam, Dawid

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.