korba 3 #1 Napisano 20 Grudnia 2007 Przedstawiam mój nowy nabytek. Zawsze chciałem mieć lotnika z ''trójkącikiem i kropami'' no i w końcu mam Fotograf kiepski i sprzęt słaby, poza tym ciemno w domu okrutnie w te najkrótsze dni roku, ale chęć pochwalenia się wzięła górę nad trudnościami Na klawiszach od keyboard'u syna, bo kolorystycznie pasują. Skrzydła samolotu jako tła akurat chwilowo pod ręką nie mam A oto i on: 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 7307 #2 Napisano 20 Grudnia 2007 Masz rację, nie ma to jak trójkącik i kropki A jak do tego dorzucić jeszcze sekundnik na 9-tej i ręczny naciąg to czego chcieć więcej (no, może jest rochę za dużo napisów na tarczy), jakie wymiary ? 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 3 #3 Napisano 20 Grudnia 2007 Mołnia to fajny werk, lubie go, między innymi za gigantyczny rozmiar i głosne cykanie Rozmiar 43 bez koronki, grubość 13, w uszach 20.Oczywiście nie omieszkam uszyć mu ubranka, jak na lotnika przystalo, dłuuuugi pasek z podwójnymi nitami przy uszach, ale mam go od wczoraj, a w przedświątecznym szale nie ma na to czasu. Oryginalny pasek jakosciowo niezły, ale mało lotnikowaty. 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fixxxer1 76 #4 Napisano 20 Grudnia 2007 Czy nad tym trójkącikiem jest rysa na szkle?? Ładny, ale i tak Szturmovik ładniejszy :twisted: :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość crategus #5 Napisano 20 Grudnia 2007 Świetny... a to skaza na szkiełku na godz.12 czy jakiś paproch? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 14 #6 Napisano 20 Grudnia 2007 ładny,ładnyod d... strony też ostatnio na takiego poluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 3 #7 Napisano 20 Grudnia 2007 Tak. Jest dosc głęboka i raczej nie mozliwa do spolerowania rysa, pomiędzy godz 12 a 1. Też mnie w oczy kłuje, ale na razie musi zostac. Została zrekompensowana dobra ceną za ten zegarek. Dowiem sie po świętach w Poljot Euro ile kosztuje wymiana szkła i pomyślimy. Za to zakręcana koronka działa i gwint łapie pewnie, co jest rzadkością w tych modelach.Jeśli chodzi o Sturmovika- oprócz tarczy to przecież to samo, ale mi akurat moja wersja bardziej się podoba. 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #8 Napisano 20 Grudnia 2007 za***isty :!: najładniejszy rusek wg mnie(obok aeronavigatora) , gratuluję zakupu i proszę o foto nocne :!: Uprasza się o nie przeklinanie. Następny Twój post w tym dziale z wulgaryzmem zostanie skasowany bez uprzedzenia i wzmianki.mabok 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #9 Napisano 20 Grudnia 2007 Gratuluje pięknego lotnika. Planujesz ubrać go w twórczość własną radosną :?: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 3 #10 Napisano 20 Grudnia 2007 Jak już napisałem wyżej- planuję. Paski 'lotnikowate'' takie jak lubie długaśne, z nitami- w rozmiarze 20mm cięzko trafić. Zrobie se sam, ale chyba dopiero po nowym roku, bo świąteczny szał pożarł mój wolny czas. 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #11 Napisano 20 Grudnia 2007 Korba nareszcie :shock: jak milo zobaczyc wlasny zegarek sprzedany na allegro jakies 9 miesiecy temu nieznajomemu allegrowiczowi a teraz w rekach klubowicza 8) Gratuluje jest super, ogromny (przynajmniej na mojej rece) Sam polecalem i widze ze bylo warto! Pozdrawiam niech sie dobrze nosi. P.S aaa bym zapomnial fotke werku poprosze :twisted: Chyba , ze jest a mi sie nie wyswietla? 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomzet 2 #12 Napisano 20 Grudnia 2007 Świetny... a to skaza na szkiełku na godz.12 czy jakiś paproch? Skaza.Jam to nie chwaląc się sprawił 8) PS: Swoją drogą ciekawe są losy zegarków. 0 What's Up, Doc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 3 #13 Napisano 20 Grudnia 2007 Zegarek ten nie opuscił klubu w sumie. Z tego co wiem, to od ''tomzet'' kupił go ''sikkens''. a dalej ''ZbyszekS'' (mało aktywny forumowicz). A od Zbyszka wreszcie ja. I choc zegarek dziewicą nie jest, kilka rączek zaliczył w sumie, to i tak go lubię, ciesze sie ''jak gupi'', a podoba mi sie tak, że żadne niepochlebne nawet opinie radości mi nie zepsują. P.S. Tomzet, a w cos Ty tak nim przywalił?? Rysa ma z pół milimetra głębokości... 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomzet 2 #14 Napisano 20 Grudnia 2007 za***isty :!: najładniejszy rusek wg mnie(obok aeronavigatora) , gratuluję zakupu i proszę o foto nocne :!: Bardzo ładne foto nocne tego zegarka wykonał Sikkens, jest gdzieś na Forum. P.S. Tomzet, a w cos Ty tak nim przywalił?? Rysa ma z pół milimetra głębokości... Chodnik mnie zaatakował. 0 What's Up, Doc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #15 Napisano 20 Grudnia 2007 Bardzo ładne foto nocne tego zegarka wykonał Sikkens, jest gdzieś na Forum. Dziekuje:) Oto i one:Co do zegarka?Tomzet (pierwszy wlasciciel) pozniej koles z allegro ktoremu sprzedalem. Teraz Korba.. fajnie , ze po tak dlugiej nieobecnosci na forum znowu tu powrocil. Oby tak dalej. Pozdrawiam 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach