Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Daro89

Breitling zakuo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

okolo 3 miesiace temu zamowilem o oficjalnego sprzedawcy zegarek breitling navitimer swiss air. Poczatkowo realizacja zamowienia miala trwac 2-3 tygodnie. Na dzien dzisiejszy termin realizacji nie jest znany…

myslalem ze sprzedawca sciemnia wiec wyslalem maila do breitlinga i… nie dostalem odp. Zadzwonilem i pani powiedzial mi ze nie wie na kiedy moga go wyprodukowac. Miala sie zorientowac i oddzwonic - rowniez cisza. 

sprzedawca twierdzi ze producenci maja opoznienia przez covid. Ze na taga tez czeka sie duzo dluzej niz zwykle. Moze mi ktos potowerdzic? Wydalem niemale pieniadze na zegarek i poki co nie mam zegarka ani pieniedzy. A najgorsze ze nie wiem kiedy go dostane😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie zamówiłeś? 

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zagraniczny sprzedawca. Kupowalem juz u niego zegarki wiec sklep pewny. Bardziej chodzi mi o breitlinga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Producent nie jest dla Ciebie stroną. Co Ci konkretnie odpisał ten zaufany sprzedawca?

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja doskonale wiem ze producent nie jest dla mnie strona. I nie chodzi tu ze boje sie ze strace pieniadze bo sie nie boje. Natomiast chce zegarek i post napisalem raczej aby dowiedziec sie czy ktos slyszal o jakis problemach produkcyjnych etc. Samo podejscie breitlinga slabe poniewaz zegarek nie kosztuje 5k a skoro ktos dzwoni zapytac o czas realizacji (zgodnie z info na stronie) tzn ze chce kupic a nie pogadac przez telefon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja doskonale wiem ze producent nie jest dla mnie strona. I nie chodzi tu ze boje sie ze strace pieniadze bo sie nie boje. Natomiast chce zegarek i post napisalem raczej aby dowiedziec sie czy ktos slyszal o jakis problemach produkcyjnych etc. Samo podejscie breitlinga slabe poniewaz zegarek nie kosztuje 5k a skoro ktos dzwoni zapytac o czas realizacji (zgodnie z info na stronie) tzn ze chce kupic a nie pogadac przez telefon

Jaki model Breitlinga zamowiles?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Marcin91
4 minuty temu, Daro89 napisał(-a):

Navitimer b01 swiss air

na tą chwile wyjaśniło się coś w sprawie twojego zamównienia/zakupu ? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podobno ma byc w tym tygodniu u niego. zobacze bo sam breitling po wielu dniach odpisal ze maja ostatnia sztuke tego zegarka na meshu. wiec czekam zobaczymy co z tego bedzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ciekawy jestem jak się sprawą skończyła. Mam nadzieję, że wszystko ok. Kiedyś laptopa kupiłem na prezent na komunię i zapłaciłem od razu i to dużo wcześniej przed komunią to ledwo zdążył dotrzeć. Innym razem jak kupiłem kolejnego za pobraniem to miałem wrażenie, że w zębach mi go przynieśli minutę po wciśnięciu ,,kupuję". 

Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi