mkl1 6947 #1 Napisano 21 Lipca 2021 Kiedyś pracując w "ZWUS" takie coś przywlokłem. ( nie wiedzieć po co ?) Zapomniałem, że gdzieś tam leżał.. Niedawno go "odkryłem" Jakieś strujące ustrojstwo, ale nie wiem co zacz.. Raisch- to Niemcy 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motoolo 138 #2 Napisano 22 Lipca 2021 8 godzin temu, mkl1 napisał(-a): Kiedyś pracując w "ZWUS" ...... Na Wełnowcu??? Mój ojciec tam był dyrektorem socjalnym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6947 #3 Napisano 22 Lipca 2021 Tak senior Ale gdy ja zacząlem byc "konstruktorem" to juz było "ABB-Zwus" a potem "AD tranz/Bombardier" 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evilym 7820 #4 Napisano 22 Lipca 2021 Wełnowiec 💖 Mieszkałem tam w zasadzie do 30 roku życia 😁 teraz Tysiąclecie 🏙️🏙️🏙️ ale mam nadzieję niebawem wybyć w bardziej zielone okolice 🏡 0 Longines Spirit ZuluTime | Seiko SPB143J1| Nomos Club ref. 703 | Casio G-Shock DW-5610 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motoolo 138 #5 Napisano 22 Lipca 2021 Tata też zaczynał od konstruktora, Nawet miał patent na nawijarke do cewek 😉 W latach 80 przeszedł na rentę bo go ZWUS wykończył 😁 oczywiście żart. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6947 #6 Napisano 23 Lipca 2021 Fajnie powspominaliśmy Wie ktoś może jak ten zegar wyglądał? Przeszukałem internety to pod hasłem Raisch , odsyła do mikrolistka( to logo jak wyżej), albo pokazuje zegary -Ruhle 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach