janekp 516 #1 Napisano 15 Sierpnia 2021 Mala zagadka na dzisiaj,jakiej firmy jest ten stoper?Srednica 70mm bey koronki.Powstal po roku 1921. 1 Znane są tysiące sposobów zabijania czasu,ale nikt nie wie, jak go wskrzesić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antiquarius 935 #2 Napisano 15 Sierpnia 2021 Widziałem podobny pewnej firmy zaczynającej się na literę I... z lat 30. Ale nie chcę psuć zabawy więc na wszelki wypadek podaje tylko część nazwy ... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6361 #3 Napisano 15 Sierpnia 2021 (edytowane) ISGUS (??),..znaczy podobny... Ingresol miał podziałkę 60 i przycisk po przeciwnej stronie... (chyba) Edytowane 15 Sierpnia 2021 przez mkl1 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekp 516 #4 Napisano 16 Sierpnia 2021 (edytowane) 15 godzin temu, Antiquarius napisał(-a): Widziałem podobny pewnej firmy zaczynającej się na literę I... z lat 30. Ale nie chcę psuć zabawy więc na wszelki wypadek podaje tylko część nazwy ... 7 godzin temu, mkl1 napisał(-a): ISGUS (??),..znaczy podobny... Ingresol miał podziałkę 60 i przycisk po przeciwnej stronie... (chyba) AWF1 = 1/100 Minute + Minutenzähler dezentral --Tak to Isgus po 1921 roku kiedy wprowadzono norme dla stoperow przemyslowych,pomiary 1-100 minuty.Gratuluje koledze Antiquaries jako pierwszemu i koledze MKl1. Edytowane 16 Sierpnia 2021 przez janekp 0 Znane są tysiące sposobów zabijania czasu,ale nikt nie wie, jak go wskrzesić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach