Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Teliber

Hublot Classic Fusion Orliński

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 7.09.2021 o 19:45, Teliber napisał(-a):

No właśnie tylko apart w waw może go zamówić do przymiarki. Cena 80k (ale mam nadzieje, że się pomylili) i zadatek z góry. 30% wartości, zegarek będzie do 2tyg a zwrot zadatku do miesiąca. 
czyli muszę jechać 300km w jedna stronę na przymiarkę i do tego zamrozić 24k na około miesiąc 🤯

Ale mimo wszystko tak zrobię. 

To może jednak kupić go na Chrono24 powiedzmy za niecałe 40 tysięcy? https://www.chrono24.pl/hublot/hublot-classic-fusion-orlinski-titanium-white-40mm--id19975861.htm#gref

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
21 godzin temu, artme napisał(-a):

To nie ja ustalam co jest modne. A czy sie z tym zgadzasz czy nie, to juz inna sprawa - Hublot modny sie zrobil i tyle w temacie.

Jednak uzurpujesz sobie blednie prawo do okreslenia, ze Hublot stal sie modny. Nie, nie jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, SzefSzefow napisał(-a):

Jednak uzurpujesz sobie blednie prawo do okreslenia, ze Hublot stal sie modny. Nie, nie jest.

O Boziu... chyba nawet emotikony nie pomogly, wiec napisze tak - faktycznie - nie mam gustu i moja moda jest na poziomie tak niskim, ze Hublot to male miki... z mojej strony EOT.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, artme napisał(-a):

O Boziu... chyba nawet emotikony nie pomogly, wiec napisze tak - faktycznie - nie mam gustu i moja moda jest na poziomie tak niskim, ze Hublot to male miki... z mojej strony EOT.

😳🙈

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi