Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Mr.BLUE

Serwis Seiko

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszykich.

Szukałem w dziale Seiko ale nie znalazłem. Mój Seiko Sarb033 miał wypadek, z wysokości spadł na posadzkę i gubi ponad kilkanaście minut na dobę. Potrzebuje dobrego,sprawdzonego serwisu aby go naprawić. Może być wysyłkowo, sam jestem z warmińsko-mazurskiego. Będę wdzięczny za jakiekolwiek informacje. 

Edytowane przez Mr.BLUE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
33 minuty temu, Mr.BLUE napisał(-a):

Witam Wszykich.

Szukałem w dziale Seiko ale nie znalazłem. Mój Seiko Sarb033 miał wypadek, z wysokości spadł na posadzkę i gubi ponad kilkanaście minut na dobę. Potrzebuje dobrego,sprawdzonego serwisu aby go naprawić. Może być wysyłkowo, sam jestem z warmińsko-mazurskiego. Będę wdzięczny za jakiekolwiek informacje. 

Nie szukaj ale napisz w wątku Seiko. Chłopaki są miłe i pomogą. Klub Miłośników Zegarków SEIKO - strona 937 - Seiko - Klub Miłośników Zegarów i Zegarków (zegarkiclub.pl)

Edytowane przez mario1971

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście jeszcze nie sprawdzałem, ale koledzy zawsze polecają Belgradzką w Warszawie. Niedługo wypróbuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z autoryzowanych serwisów Seiko mogę polecić Belgradzką w Warszawie i serwis w Łodzi (ale musiałbym sprawdzić adres).

Na Belgradzkiej serwisowałem stare Seiko które też gubiło sporo minut. Teraz chodzi idealnie :) 

W Łodzi było ciut szybciej i taniej ale z drugiej strony to była zwykła konserwacja zegarka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi