nix 7693 #26 Napisano 12 Lutego 2023 No i trzy kolejne paseczki dla kolegów z forum 😉 1. 16mm - mój pierwszy taki, w sumie "na oko: bo wzorników nie miałem żadnych 😉 2. Dwie sztuki 20mm - jeden to moje farbowanie, drugi skóra z Il Ponte + dodatkowo zamówiony card case - włoska skóra z fajnym efektem postarzania i "pull-up" 4 nawrót choroby.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LudwikA 9 #27 Napisano 14 Lutego 2023 W dniu 12.02.2023 o 19:00, nix napisał(-a): No i trzy kolejne paseczki dla kolegów z forum 😉 1. 16mm - mój pierwszy taki, w sumie "na oko: bo wzorników nie miałem żadnych 😉 A tak się prezentuje na zegarku. Polecam kolegę nix. Sprawny kontakt, od zamówienia do otrzymania paska minął tydzień. Na pierwszy rzut oka jestem bardzo zadowolony, wszystko wykonane zgodnie z moimi prośbami. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nix 7693 #28 Napisano 17 Lutego 2023 3 nawrót choroby.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 87423 #29 Napisano 20 Lutego 2023 Portfelik już przechodzi testy i nabiera powoli patyny 😜 Dzięki 👍 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nix 7693 #30 Napisano 21 Lutego 2023 Ewidentnie skóra "Barka" się podoba 😉 Kolejny card case dla forumowego kolegi 🙂 Ale żeby nie było, pasek na zdjęciu to też moja robota - jeden z pierwszych, samodzielne farbowanie, rozmiar 20mm. 5 nawrót choroby.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekr89 168 #31 Napisano 6 Czerwca 2024 Mam zlecenie dla nix'a, lecz nie ma z nim kontaktu, ktoś wie co się stało? 0 Lubię divery, nie lubię chronografów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 89925 #32 Napisano 11 Czerwca 2024 W dniu 6.06.2024 o 21:05, tomekr89 napisał(-a): Mam zlecenie dla nix'a, lecz nie ma z nim kontaktu, ktoś wie co się stało? https://nixcraft.eu/kontakt/ 2 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nix 7693 #33 Napisano Sobota o 19:23 (edytowane) trochę się zeszło... no ale wracam 😉 takie sztuki ostatnio popełniłem. kilka do Panerai'a 24 mm, większość 22 mm do diverków lub innych z odpowiednim miejscem przy teleskopie, bo praktycznie każdy z pasków to okolicach 4 mm grubości. skóry różne - garbowane roślininie, barwione na wskroś, barwione przeze mnie... równe wykończenia... a ponieważ dotarły do mnie fajne skóry, pewnie pojawi się coś nowego 😉 teraz muszę znaleźć chwilę, aby powrzucać na bazarek i stronę 😉 Edytowane Sobota o 19:24 przez nix 5 nawrót choroby.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 89925 #34 Napisano Sobota o 20:39 Godzinę temu, nix napisał(-a): trochę się zeszło... no ale wracam 😉 takie sztuki ostatnio popełniłem. kilka do Panerai'a 24 mm, większość 22 mm do diverków lub innych z odpowiednim miejscem przy teleskopie, bo praktycznie każdy z pasków to okolicach 4 mm grubości. skóry różne - garbowane roślininie, barwione na wskroś, barwione przeze mnie... równe wykończenia... a ponieważ dotarły do mnie fajne skóry, pewnie pojawi się coś nowego 😉 teraz muszę znaleźć chwilę, aby powrzucać na bazarek i stronę 😉 Dobra robota. Fajnie się ogląda. 1 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nix 7693 #35 Napisano 33 minuty temu (edytowane) Testowy, na razie sam sprawdzę jak wyszło Co mi na pewno nie wyszło, jak teraz patrze to te zdjęcia 😀 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 4 minuty temu przez nix 0 nawrót choroby.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach