Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Mikas

A67

Rekomendowane odpowiedzi

Hej. Zachorowałem na Amfibię A67, ale koniecznie na tej dziwnej bransolecie. W meranomie dostępna jest tylko na gumie:( Czy ktoś z Was ma wiedzę na temat tego czy da się tam wcisnąć bransoletę od Amfy 1967.

Kombinuje w ten sposób bo ewentualnie wziął bym tą na gumie i później czekał aż pojawi się dostępna bransa od A67 lub gdyby pasiła i zarazem zwiększyła szansę na powodzenie całej akcji bransoleta od 1967. No ale muszę wiedzieć czy da radę ją tam zainstalować. Na gumie dla mnie ten zegarek nie ma tego uroku i widzę go u siebie tylko w komplecie z bransoletą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, jeśli Cię to interesuje, to w maju mają być dostępne czerwone Buyalov A67 na bransie. Sam się zastanawiam czy kupić, tylko te nowe opłaty celne mocno podnoszą cenę końcową.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś dostałem z meranomu odpowiedź że będzie też Teal na bransolecie i to będzie mój wybór:) Nie napisali tylko kiedy i kazali wrzucić go na "wait listę " mam nadzieję że będzie to szybciej niż w maju

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
23 godziny temu, Mikas napisał(-a):

Hej. Zachorowałem na Amfibię A67, ale koniecznie na tej dziwnej bransolecie. W meranomie dostępna jest tylko na gumie:( Czy ktoś z Was ma wiedzę na temat tego czy da się tam wcisnąć bransoletę od Amfy 1967.

Kombinuje w ten sposób bo ewentualnie wziął bym tą na gumie i później czekał aż pojawi się dostępna bransa od A67 lub gdyby pasiła i zarazem zwiększyła szansę na powodzenie całej akcji bransoleta od 1967. No ale muszę wiedzieć czy da radę ją tam zainstalować. Na gumie dla mnie ten zegarek nie ma tego uroku i widzę go u siebie tylko w komplecie z bransoletą

https://meranom.com/en/amfibia/amphibia-1967/stainless-steel-bracelet-for-amphibian-190b03-190b04.html

o ten model Ci chodzi? Tam jest standardowe 22 mm. Dlaczego miałoby nie pasować?

Najlepszym paliwem jest makaron

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytam bo np standardowa 090 wygląda na idenczną kopertę a lipa jednak. Inna głębokość w miejscu na endlinki itp
Na fotce próba dopasowania bransy 1967 do 090f0c8095ec63ca033b8fa51113c6340ad.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na ten przykład założyłem mesh z AliExpress za 45 PLN i wg mnie lepiej to wyszło niż oryginał. Guma w zapasie.

CC0109F3-FA25-4E51-B41C-93EA2BBBF0E5.jpeg

5DF7FD18-2D4E-4859-9B1A-B6A35A2E443D.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja na ten przykład założyłem mesh z AliExpress za 45 PLN i wg mnie lepiej to wyszło niż oryginał. Guma w zapasie.
CC0109F3-FA25-4E51-B41C-93EA2BBBF0E5.thumb.jpeg.ad383b5820fef27d074f2ded7604a947.jpeg
5DF7FD18-2D4E-4859-9B1A-B6A35A2E443D.thumb.jpeg.ee2ff84e4fd54ac2306308c47c90859d.jpeg
Nie nie nie. Dla mnie niestety albo na tym oryginalnym kajdanie, albo wcale.
Choć już pewnie wcale bo nawet jak się pojawią to pewnie nie da się tego skutecznie kupić i przetransportować przy obecnej sytuacji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy tych kursach rubla to by był właściwie rozbój, ale pewnie i tak by się nie udało kupić. A nawet gdyby się udało kupić, to już wysłać niekoniecznie 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś napisali do mnie z Meranomu że jest dostepna. Cena w lutym w przeliczeniu z rubla wychodziła ok 1100zł, a dziś 370 dolarów. Trochę poszaleli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi