Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
tomek123er

Pytanie o Time Trader

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam do was pytanie. Zamierzałem zakupić zegarek w Time Trader. W KRS widnieje nazwisko VALERY STELMAKH, czy ktoś może wie w czyich rękach jest ta firma?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet google niewiele mówi na ten temat, kto to jest. Pamiętam, że był jakiś czas temu na forum wątek o Time Trader i wtedy ktoś twierdził, że firma jest w rękach rosyjskich.

Poczekajmy może ktoś będzie wiedział więcej i zechce się wypowiedzieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem u nich Breitlinga rok temu. Odbiór w Warszawie, bez problemu.  Na fakturze podają adres estoński i gruziński.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podbiję temat, bo zastanawiam się nad zakupem w Time Trader. Widziałem że jakieś Nomosy były kupowane @Mirosuaw? Jak z gwarancją, wszystko legitne, karta podbita? Na Chrono24 mają raczej same pozytywy. Widzę na ich stronie adres w PL i w Gruzji, ale żadnego numeru KRS czy coś. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, logann napisał(-a):

Podbiję temat, bo zastanawiam się nad zakupem w Time Trader. Widziałem że jakieś Nomosy były kupowane @Mirosuaw? Jak z gwarancją, wszystko legitne, karta podbita? Na Chrono24 mają raczej same pozytywy. Widzę na ich stronie adres w PL i w Gruzji, ale żadnego numeru KRS czy coś. 

Tak, wszystko grało, gwarancja podbita. Oni ściągają zegarki od autoryzowanych dealerów. Mój Nomos był chyba z Włoch i tam była podbita karta. Nie sprawdzę, bo już go nie mam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi