Genovese_ 17044 #51 Napisano 22 Maja (edytowane) Edytowane 22 Maja przez Genovese_ 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 17044 #52 Napisano 29 Maja 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 17044 #53 Napisano 31 Maja (edytowane) Edytowane 16 Czerwca przez Genovese_ 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 17044 #54 Napisano 9 godzin temu (edytowane) Takie cztery fotki mojego Seiko SLA033.Dwa zdjęcia niepublikowane nigdzie wcześniej. SLA033 to ciężki obiekt do fotografowania ze względu na szafirowe szkło, które łapie wszystkie odbicia i cienie... Edytowane 9 godzin temu przez Genovese_ 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 14808 #55 Napisano 6 godzin temu W dniu 29.05.2026 o 09:34, Genovese_ napisał(-a): Proszę, wydawać by się mogło, że dość skrupulatnie przeglądam karty forum, a jednak przegapiłem ten wątek. Lubię patrzeć na zdjęcia wykonane przez Ciebie, Rafale. To samo dotyczy Kolegów @przemekspce i @lysolek007. W zasadzie są to fotografie, do których często wracam i oglądam je ponownie. Powyższa fotka jest świetna. Jakość jest tutaj rzeczą oczywistą, więc nie w niej upatrywałbym źródła tego efektu. Nie wiem, czy to mnogość elementów i ten jeden główny motyw sprawiają, że chce się na nią patrzeć, ale jest w tym zdjęciu coś, co skutecznie przyciąga wzrok. Co więcej, zachęca do głębszego przeszukiwania forum w poszukiwaniu kolejnych Twoich fotografii. 2 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach