Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
LICHU89

G-Shock na bransolecie nie za miliony

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, z racji tego ze po 10 latach zaczął mnie uczulać gumowy pasek a bransoleta nie jestem zmuszony kupić g na bransolecie. Czy idzie kupić coś sensownego do 1000zł ? Więcej jest w serii ediface natomiast ta seria mnie nie interesuje ze względu na to, że szybko zniszczę takowy zegarek, a i nie lubię takich eleganckich. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba jedyny G-Shock z możliwością montażu bransolety i poniżej 1k to kostka, a w szczególności te modele: GW-M5610, DW-5600, GW-B5600. O ile GW-B5600 występuje w wersji na pasku i w wersji na bransolecie kompozytowej, o tyle pozostałe dwa są na pasku i bransoletę trzeba by dokupić osobno (jest wprawdzie GW-M5610BC na bransolecie, ale raczej ciężko już dostępny). Podobnie do GW-B5600 w wersji na pasku - jeśli Ci się podoba model, który występuje oryginalnie na pasku, to bransoletę trzeba dokupić osobno. Ewentualnie GW-6900 i dokupienie bransolety. Tylko mowa tu o bransoletach kompozytowych. Jeśli interesują Cię metalowe, to niestety ciężko będzie poniżej 1k - najtańsze używane GMW-B5000 to wydatek około 1200 PLN, a nowe około 1500-2000 PLN. Do tysiaka możesz jeszcze polować na używkę GW-A1000 na bransolecie (też kompozytowa, ale jest świetnej jakości). Jest akurat taki za 950 na OLX.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do GW-2320 można założyć bransoletę. A zegarek fajny; wiem bo mam😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi