Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość autentyczny74

Co sądzicie o marce Buran ?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość autentyczny74

Mam zegarek tej marki i jestem z niego bardzo zadowolony ale chciałym poznać wasze opinie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam Buranka i dopóki nie kupiłem Breitlinga był to mój podstawowy garniturowiec. Zegarek naprawdę super i jestem z niego bardzo zadowolony, moim zdaniem świetne wykonanie, choć zauważyłem, że od spodniej strony powłoka PVD już powoli się wyciera :cry: .

Zdjęcie mojego Ruska :lol:

6a5452e88f513cb5med.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość autentyczny74
Mam Buranka i dopóki nie kupiłem Breitlinga był to mój podstawowy garniturowiec. Zegarek naprawdę super i jestem z niego bardzo zadowolony, moim zdaniem świetne wykonanie, choć zauważyłem, że od spodniej strony powłoka PVD już powoli się wyciera :cry: .

Zdjęcie mojego Ruska :lol:

6a5452e88f513cb5med.jpg

To troszkę coś nie za bardzo jak PVD sie wyciera..a mozna wiedziec po jakim czasie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na samych koniuszkach uszu, minimlanie, w zasadzie ktoś jak nie wie gdzie to nie zobaczy. Mam go już jakieś 9 m-cy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to powiedziałbym dopiero 9 miesięcy.

Szczególnie, że zegarek jak na ruska dosyć drogi.

Kiedyś nie było to możliwe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość amator3nr

Ja również mam Burana (wersja chrono - 3133). Kupilem uzywke oddalem do zegarmistrza na czyszczenie itp. Teraz zegarek chodzi z dokladnoscia 1-2 sek na dobe. Takze jestem z niego bardzo zadowolony. Porządny zegarek. Wszystkim polecam te marke.

PZDR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obejrzałem mojego Burana i muszę zwrocić mu honor :D z koperty nic się nie ściera, ale żeby nie było aż tak różowo, ściera się, ale ze sprzączki :) Tak więc wiedziałem, że gdzieś dzwonią, teraz już wiem gdzie :):lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od kiedy to buran jest marką ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Od kiedy to buran jest marką ?

Nie jest firmą, lecz marką, czyli znakiem handlowym.

J.

Jacek Tomczak - Janowski

-=WSzA=-

Warsztat Szyderstwa Artystycznego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A z resztą co za różnica najważniejsze że mają fajne zegarki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mam zegarek tej marki i jestem z niego bardzo zadowolony ale chciałym poznać wasze opinie...

Najpierw kupujesz a dopiero później pytasz? :twisted: :wink: Kilka fajnych modeli mają, kilka nawet mi się podoba, kilka z nich chciałbym mieć... Ogólnie są OK :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość autentyczny74

Najpierw kupujesz a dopiero później pytasz? :twisted: :wink: Kilka fajnych modeli mają, kilka nawet mi się podoba, kilka z nich chciałbym mieć... Ogólnie są OK :lol:

Kupilem okazyjnie kilka lat temu nie znalem tej marki a, ze lubie duze zegarki(sibir ma 45 mm.) i cena byla ciekawa bo nie cale 300 zl. za prawie nowke to wziąłem.Niedawno tutaj na formum jeden klubowicz na przeslane przezemnie fotki zidentyfikowal tą nie znaną mi markę(niestety jestem ciemny z rosyjskiego :oops: )i podal mi link do stronki gdzie ten sibir kosztuje 795 pln.Watek rozpocząłem poniewaz jestem ciekawy opini innych klubowiczow a powiekszajac kolekcje o inne zegarki byc moze zakupie kolejnego burana poniewaz tak jak na poczatku stwierdzilem jestem z niego b.zadowolony...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.