Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
William Blake

OMEGA Speedmaster X33

Rekomendowane odpowiedzi

Na sprzedaż jeden z najrzadszych na rynku zegarków. Omega Speedmaster Professional X-33 Nr ref. 3290.50 (186.1998) z 1999r. w pełnym zestawie!

Tytanowa koperta 42 mm jest utrzymana w bardzo dobrym stanie. Bezel bez pęknięć i braków w wypełnieniu, obraca się z wyraźnym kliknięciem i idealnie centruje, tylko z rysami włoskowatymi. Wyświetlacz LCD w idealnym stanie, granatowy chapter ring. Oryginalne szkło szafirowe w idealnym stanie. Oryginalna, sygnowana koronka. Oryginalne przyciski działają idealnie, z odpowiednim oporem. Dekiel zakręcany z nieuszkodzonym medalionem i dekielkiem wewnętrznym. W środku mechanizm kwarcow Cal. 1666, (w nowszej referencji 1666C pozbawionej wad wczesniejszych wersji A i B ) w pełni sprawny, wszystkie funkcje działają idealnie. Po przeglądzie z nową baterią i uszczelkami. Oryginalna tytanowa bransolea ref. 1998/988 na nadgarstki do 19,5-20cm. Sama bransoleta w takim stanie kosztuje około 800 euro. (nowa w Omedze ponad 7tys zl) W komplecie znajdują się pudełka, tektura zewnętrzna jak i wewnętrzna z tkaniny z rzepem. Karta gwarancyjna, piktogramy, przywieszka (wszystkie z pasującymi numerami), instrukcja obsługi i ściereczka.

Polecam. Świetny stan i duża kolekcjonerska wartość.

Możliwa zamiana na Seamaster Aqua Terra

Poważnie zainteresowanym prześlę więcej zdjęć

Asekuracyjnie forumowe 8/10. Faktyczny stan widac na zdjeciach.

Możliwa wysyłka kurierem choc z uwagi na wartosc wolalbym osobisty kontakt

Cena 12500zł

_KAM6780_1.jpg

_KAM6875_1.jpg

_KAM6876_1.jpg

_KAM6878_1.jpg

_KAM6871_1.jpg

_KAM6873_1.jpg

_KAM6800_1.jpg

_KAM6801_1.jpg

_KAM6803_1.jpg

_KAM6805_1.jpg

_KAM6790_1.jpg

_KAM6792_1.jpg

_KAM6794_1.jpg

_KAM6784_1.jpg

_KAM6786_1.jpg

_KAM6788_1.jpg

1669126794176.jpg

_KAM6780_1.jpg

1669126794176.jpg

Edytowane przez William Blake

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez Jaspel
      Na sprzedaż komplet 10sztuk nowych etui transportowych Omegi. Produkt nowy, nie używany, oryginalny.
      Nie sprzedaje pojedynczo, minimum 2 szt.
      Cena za komplet 920zl z wysylką.
      Kurier lub odbiór Bydgoszcz.

• Przez Vinx
      Witam. Ostatnio w rzeczach po dziadku znalazłem taki o to zegarek. Czy jest on autentyczny czy jednak podróbka? 

• Przez Lucy007
      Witam znaleźliśmy zegarek Omega Geneva po dziadku męża. Bardzo zależy mi żeby go uruchomić, ponieważ mąż nie ma prawie żadnych pamiątek po dziadku, a był on dla niego bardzo ważny. 

Byłam u dwóch zegarmistrzów w naszym mieście i żaden nie chce podjąć się naprawy z uwagi na brak części. Wiem że koronka jest ukręcona, oś od sekundnika jest złamana. 

Czy mozecie polecić mi serwis omegi w Polsce lub poza nia bo zasugerowali mi wysyłkę na serwis do Szwajcarii. Bardzo mi zależy żeby zegarek został zachowany w obecnym stanie jedynie uruchomiony na oryginalnych częściach i dodany oryginalny pasek (może być również używany)  jeśli ktoś posiada  części lub pasek na sprzedaż to chętnie odkupie

• Przez Rysik77
      Drodzy.
      Mam prośbę o ocenienie wiarygodności i stanu zegarka dla poniższej oferty. Czy ktoś ma doświadczenia z tym sprzedawcą? https://perfekta-krakow.pl/produkt/omega-dynamic/
      oferta wisi od roku i co jakiś czas wraca do mnie myśl, że jest warta podjęcia. Pasek nie jest oryginalny, to wiem, ale swoim laickim okiem tylko to potrafię określić. Będę wdzięczny za opinie/podpowiedzi.
    • Przez orlis
      Na sprzedaż obecna referencja Omega Speedmaster wersja z szafirowym szkłem.
      Komplet z paragonem i gwarancją biegnącą od listopada 2024.

Zegarek i bransoleta w stanie bardzo dobrym oprócz 1 ucha które zostało porysowane przez poprzedniego właściciela przy zmianie na pasek. Zarysowania nie są wyczuwalne pod palcem, na zdjęciach uwydatniłem je jak tylko się dało.
      Poza tym nie ma śladów użytkowania.

Odbiór osobisty w Warszawie.

cena: 28000 PLN 
      ostatnia obniżka: 26000 PLN

zapraszam 

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.