SIRLUKE1 1846 #1 Napisano 21 Stycznia 2008 Wielki Czarny Olbrzym zmienił skórę :twisted: Jak wam się podoba ? Tutaj strona z oryginalnym paskiem:http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic....p=261299#261299 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MCDave 0 #2 Napisano 21 Stycznia 2008 Jak dla mnie bomba! Czarny zegarek, czarna klamra - cud miód i orzeszki:) 0 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ellore 0 #3 Napisano 21 Stycznia 2008 Świetnie pasuje. Gdzie kupiłeś pasek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #4 Napisano 21 Stycznia 2008 mi osobiscie bardziej podobal sie na czarnym pasku, ale niekoniecznie na tym oryginalnym......jakos mi brazowy pasek do lotnika nie pasuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7407 #5 Napisano 21 Stycznia 2008 rozumiem, ze pasek to jasnobrazowy Hirsch Liberty?Uważaj - z czasem zmieni kolor i będzie ciemniejszy - to tylko kwestia czasu:) Uważaj takze na wode - nie mocz paska bo...zacieki będąAle...Jako całośći, z osobna również świetny zestaw - gratuluje dobrego smaku i... pomysłowości:]NIECH SIE DOBRZE NOSI psz czasem postaraj sie moze o jakis nylon (Rhino lub Nato Strap), powinien być efekt równie uroczy!:] 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ellore 0 #6 Napisano 21 Stycznia 2008 rozumiem, ze pasek to jasnobrazowy Hirsch Liberty? Właśnie na Hirscha mi to nie wygląda... :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #7 Napisano 21 Stycznia 2008 99% nie chyba ze jakas leet edycja 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #8 Napisano 21 Stycznia 2008 Rozwieję wasze wątpliwości Nie jest to Hirsch. Poniżej link do sklepu, w którym kupiłem zarówno zegarek jak i pasek http://www.watchtime24.sisco.pl/catalog/pr...amp;language=pl Ps. Dziękuje za dotychczasowe opinie :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach