RagnarPL 10741 #1 Napisano 11 Lutego 2023 Cześć Zapraszam na recenzję zegarka z mojej kolekcji. Bardzo długo przymierzałem się do zakupu, ponieważ zegarek musiał spełniać kilka kryteriów. Wszystkie wymieniam w filmie. Czekam na Wasze komentarze 🙂 Kciuki w górę mile widziane 👍 Nie zapomnijcie zasubskrybować i kliknąć w dzwoneczek, dzięki temu nie przegapicie kolejnych filmów. Miłego oglądania. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Petru23 18909 #2 Napisano 10 Sierpnia 2024 Kilka pytań Wciąż go posiadasz? Jak wrażenia? Problemy pojawiły się znowu? Bardzo się porysował przez ten czas? Bransoleta wciąż się odpina? Czy jeśli byłby za mniej niż 1300 polecił byś go? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RagnarPL 10741 #3 Napisano 10 Sierpnia 2024 Kilka pytań Wciąż go posiadasz? Jak wrażenia? Problemy pojawiły się znowu? Bardzo się porysował przez ten czas? Bransoleta wciąż się odpina? Czy jeśli byłby za mniej niż 1300 polecił byś go?CześćDalej w kolekcji, ale wystawiony na sprzedaż.Problemów brak.Nie porysowała się mocno.Dla Ciebie za 1300 i jutro pakuję Wysłane z mojego FNE-NX9 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Petru23 18909 #4 Napisano 11 Sierpnia 2024 (edytowane) 11 godzin temu, RagnarPL napisał(-a): Cześć Dalej w kolekcji, ale wystawiony na sprzedaż. Problemów brak. Nie porysowała się mocno. Dla Ciebie za 1300 i jutro pakuję Wysłane z mojego FNE-NX9 przy użyciu Tapatalka Pytam, bo leci do mnie nowy biały za niższą kwotę A dopiero po zakupie trafiłem na Twoją recenzję i się troszkę zmartwiłem tym mechanizmem i bransoletą. W sieci opinie oraz opisy o STP1-11 napawają optymizmem a i jakość wykonania wskazywana jest na równi z top grade Ety. Edytowane 11 Sierpnia 2024 przez Petru23 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RagnarPL 10741 #5 Napisano 11 Sierpnia 2024 Pytam, bo leci do mnie nowy biały za niższą kwotę A dopiero po zakupie trafiłem na Twoją recenzję i się troszkę zmartwiłem tym mechanizmem i bransoletą. W sieci opinie oraz opisy o STP1-11 napawają optymizmem a i jakość wykonania wskazywana jest na równi z top grade Ety.No to gratulacje z zakupu.Do dzisiaj nie mam żadnych kłopotów z mechanizmem.Co do bransolety, nie przeszkadza w codziennym użytkowaniu.Wysłane z mojego FNE-NX9 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Petru23 18909 #6 Napisano 11 Sierpnia 2024 35 minut temu, RagnarPL napisał(-a): No to gratulacje z zakupu. Do dzisiaj nie mam żadnych kłopotów z mechanizmem. Co do bransolety, nie przeszkadza w codziennym użytkowaniu. Wysłane z mojego FNE-NX9 przy użyciu Tapatalka Dzięki za gratki i dzięki za info 😊 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 8098 #7 Napisano 12 Sierpnia 2024 STP robi mechanizmy tylko w wersji top (Glucydur balans). Poszukaj na Watchuseek, Docvail (właściciel marki NTH) opisywał swego czasu problemy z tym mechanizmem. W skrócie: pewne serie o określonych zakresów numerów miały więcej defektów niż inne. Jeśli wszystko jest ok to bardzo dokładny mechanizm. Mam jeden STP 1-11 i odchyłki pozycyjne na niższe niż większość ETA / Sellita (wyłączając Sellity w wersji Muhle). 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach