Mattii 0 #1 Napisano 25 Stycznia 2008 0 mattii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 109 #2 Napisano 25 Stycznia 2008 Zjednoczone zegarki z czarnego lasu i spółka ... pod przewodnictwem kowala artystycznego ( to ta sygnatura wokół łożyska ). Coś za często pytasz ...Więc jak z mojej strony to by było na tyle . 0 Pozdrawiam Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mattii 0 #3 Napisano 25 Stycznia 2008 jak sie nie wie to sie pyta tych ktorzy wiedzą dużo więcej nie chcesz pomóc to nie pomagaj. 0 mattii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 109 #4 Napisano 25 Stycznia 2008 Właśnie napisałem, że to był ostatni raz z mojej strony w kwestii rozpoznawania producenta Tyle, że chyba nawet nie zajarzyłeś, że napisałem Ci co to za firma :twisted: Wydaje mi się, że przy takich potrzebach chyba powinieneś trochę zainwestować w swoją wiedzę, kupić "Kochmanna" i będziesz znał odpowiedzi na większość -zapewne - pytań o producenta.I jak już kupisz to odrobisz "dług" dzieląc się wiedzą z innymi 0 Pozdrawiam Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bodiniusz #5 Napisano 25 Stycznia 2008 Pomijając wasze wycieczki osobiste - ciekawa ta koronka wokół łożyska. To oznacza, że jakiś kowal artystyczny (jakiś, czy konkretny?) nadzorował produkcję całości? Czy tylko uczestniczył w projektowaniu? Czy to oznacza, że to jakiś wyjątkowy model (szkoda, że nie ma więcej zdjęć, bo wiedzielibyśmy czego). Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 109 #6 Napisano 25 Stycznia 2008 0 Pozdrawiam Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mattii 0 #7 Napisano 27 Stycznia 2008 Wydaje mi się, że przy takich potrzebach chyba powinieneś trochę zainwestować w swoją wiedzę, kupić "Kochmanna" i będziesz znał odpowiedzi na większość -zapewne - pytań o producenta. co to za ksiazka?? 0 mattii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Bodiniusz #8 Napisano 27 Stycznia 2008 Np. ta: http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?t=19224 albo ta: http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?t=18781 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach