Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość olek

nowy protrek prw-1500

Rekomendowane odpowiedzi

56.2mmÓ50.6mmÓ13.9mm・79g :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Kosmiczny jest" i do tego jeszcze te:

56.2mmÓ50.6mmÓ13.9mm・79g :?

Jak dla mnie jest extra

Czy to jest twój "plan" czy jednak 1300?

Czas nie pieniądz zawsze jest.

Rafał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dostepny od maja.

Bedzie i na tytanowej bransolecie i na pasku z tworzywa. Najwazniejszy upgrade do prw-1300 to 20 atm. wodoszczelnosci.

Ceny o 100 zl drozsze niz prw-1300.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość GK

Tak generalnie to czym różnią się serie PRW od PRG? Widze po wyglądzie że PRW są bardziej G-shockowe, a PRG mają wskazówki kompasu na całym szkle (czy PRW mają tylko na obwiedni). Które z nich (PRW czy PRG) są bardziej zaawansowane, droższe?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

glowna roznica to taka ze prw maja wave ceptora a prg nie maja.

sa tak samo wytrzymale.

prg maja kompas na calym czesto bo maja duplex lcd. ale to czy inne nie maja wynika z cienkich kopert. tzn. prw-1300, prw-1500 i prg-120 nie maja kompasu na calym ekranie ala maje okolo 13 mm grubosci koperty i na tym polega prawidlowosc glowna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na którymś z forów amerykańskich napisali, ze PAW1500 wchodzi na rynek już 24 marca w związku z bliżej nie określnoną zmianą polityki firmy. Ale na japońskich stronach jest już dostępny jako nowość. Ja widziałem za 45.000 jenów (około 1kzł)

Kochajcie polskie zegarki!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kolejny temat nie na swoim miejscu :???:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość olek

był w dziale szwajcarskie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
był w dziale szwajcarskie

tam też pasuje jak świni siodło

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wątek nie na swoim miejscu, nawet nie zauważyłem. Znalazłem go po jakimś odnośniku, potem po "swoich postach". W międzyczasie znalazłem miejsce, gdzie w USA napisali o szybszym terminie wprowadzenia na rynek Casio PAW 1500

http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=133058

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Michmed1

Powinni wsadzić jeszcze w niego głębokościomierz i technologię G-shock,

to byłby wtedy wypas. Można by nim wtedy gwoździe przybijać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a nie prościej włożyć kompas do GW-9200:)? Tylko że wtedy padłaby sprzedaż Protreków i Pathfinderów (kiedyś w USA była inna firma , kóra wcześniej używała tej nazwy, stąd w Stanach nie ma Pro Treków tylko właśnie Pathfindery)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a nie prościej włożyć kompas do GW-9200:)? Tylko że wtedy padłaby sprzedaż Protreków i Pathfinderów (kiedyś w USA była inna firma , kóra wcześniej używała tej nazwy, stąd w Stanach nie ma Pro Treków tylko właśnie Pathfindery)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie bomba Wyglada na solidny, z dobrzez spasowanymi kolorami ( to jednak mnie w niektorych protrekach razilo). Jesli bedzie dostepny w Polsce na gumowym pasku to raczej zagosci u mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

juz jest. dostawa pierwsza byla tydzien temu i zaczyna rozchodzic sie po sklepach.

mi osobiscie 1300 wystarcza, ale duzo osob pytalo sie o 20 atm zamiast 10 i ten zegarek nowy bedzie akurat dla nich.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak stoi cena z Zibi? Jesli cena nie bedzie sie za bradzo roznila od tych "nielegalnych" to z chcecia kupie u Was

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1190 zl za pasek.

licze na jakas obnizke ze strony casio niedlugo, ale przy tak duzej korporacji jaka jest casio decyzje tego typu sa wolniejsze niz zmiany kursow walut.

wiem ze to dosc drogo, ale tez zaznaczam ze akurat takie zegarki praktycznie nie beda serwisowane, bo nieoficjalny import nie radzi sobie z nimi zupelnie, a serwis Zibi ich nie dotyka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.