Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Robson 123

Tag Heuer 2000 vintage z chrono24

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zwracam się do Was użytkowników tego forum z takim pytaniem, co sądzicie o tym egzemplarzu Taga z chrono24, czy to dobra oferta, czy takie egzemplarze trafiają się dość często w sprzedaży, planowałem zakup zegarka dopiero po wakacjach i nie wiem czy teraz kupować czy się wstrzymać,

jakie by były opłaty celne w przypadku zakupu tego zegarka i kiedy się je płaci ?

TAG Heuer 
1 190 zł
https://chrono24.app/tagheuer/999-213-200------id28505933.htm?SETLANG=pl_PL&SETCURR=PLN

Edytowane przez Robson 123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mała aktualizacja, po zaproponowaniu sprzedającemu kwoty 950 zł, przyjął propozycję, warto? jakie czekają mnie dodatkowe koszty i jak to wygląda ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 proc VAT od ceny z przesyłka, plus prowizja agencji celnej, na mejla wszystko dostaniesz. 

Czy warto? IMO nie, po co komu taki naprawdę średnio ładny staroć z kiepskich czasów zegarkowych :) wolałbym nową Certine lub Tissota

Edytowane przez eye_lip

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy, współczesny zegarek mam, szukam jakiegoś używanego do roboty, i tak pomysł padł na taki retro, a tym samym ten model, spodobał mi się ten retro napis na bezelu , rozmiar 38/39 też mi pasuje, , myślałem że to taki solidny zegarek z czasów gdzie nie wszystko było robione w Chinach😄, na żywo nigdy go nie widziałem.

Jakie są koszty agencji celnej ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakieś 2% plus VAT o którym pisał @eye_lip ...Razem to dodatkowo ok 25% wartości zegarka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi