Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hogg

Wrzucenie plików mp3 na iPhone 14pro help

Rekomendowane odpowiedzi

Od dwóch tygodni mam iPhone 14 pro,w zasadzie po dwóch tygodniach obcowania ok,natomiast nie potrafię przerzucić plików mp3 z kompa na telefon. W androidzie było to banalne: kabel i poszło - tutaj nie

Jest jakiś prosty sposób? Trochę mnie tym iPhone zniechęca i zaczynam myśleć o powrocie do Sansunga Galaxy

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na Iphona przerzucasz mp3 przez Itunes, który musisz zainstalować na komputerze.
Dalsze kroki masz np. w tym tutorialu:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, iPhone to dla mnie temat nieznany totalnie,ale mam teraz taki z pracy. Prywatnie raczej bym się nie przesiadł,póki co nie widzę żadnej przewagi iOS nad Androidem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kwestia preferencji i przyzwyczajenia. Ja Ip używam od 2008 roku, tel z androidem używałem raz przez tydzień w ramach testu i myślałem, że mnie krew zaleje.
Do Apple'a przekonało mnie bezpieczeństwo i niezawodność IOSa. W androidzie podobno bywa z tym różnie.
Ogólnie, IOS, czy android to temat rzeka. Jeden i drugi ma zwolenników i przeciwników. Poużywaj iphone'a trochę i wtedy porównasz/ocenisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dzięki, iPhone to dla mnie temat nieznany totalnie,ale mam teraz taki z pracy. Prywatnie raczej bym się nie przesiadł,póki co nie widzę żadnej przewagi iOS nad Androidem

W IP trudniej coś wgrać bo nie zachowuje się jak twardy dysk po podpięciu do kompa, tak jak androidowe. Przy pojedynczych plikach można sobie wysyłać mailem albo komunikatorem ( Messenger, WhatsApp czy inne ), jak z innego urządzenia Apple to też AirDropem.
Plus to to że jak IP już działa to działa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Sulek91

Przecież używanie iTunes bądź iCloud to nie jest jakaś magia. Ja np. do Androida nie wróce juz nigdy. Do chyba ze flagowe modele będą wielkości Iphone  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrz galaxy s23. Wymiary jak iPhone. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Sulek91

O rzeczywiście, mój błąd 🤔🤐

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi