Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
kfraniu

JUNGHANS MEISTER PILOT 027/3591.00

Rekomendowane odpowiedzi

Witam na SPRZEDAŻ :  JUNGHANS MEISTER PILOT  027/3591.00

Model w stanie bardzo dobrym, by nie powiedzieć idealnym, kupiony w Polsce na pełnej gwarancji 22/12/2022, noszony łącznie kilka razy (raczej przymierzany niż noszony). Jednak przegrał batalie z innymi modelami i idzie dalej cieszyć nowego właściciela.

Żadnych śladów na kopercie, szkle, pasku (pasek i klamra nie noszone - nosiłem na innym).

Komplet, pudełka, książki, instrukcje, gwarancje itp.

Zapraszam bo zegar wykonany jest rewelacyjnie ale miał zbyt trudną konkurencję do pokonania w kolekcji.

Średnica : 43,5mm

rozstaw uszu : 22mm

Mechanizm J800.4 - czyli modyfikowana ETA 2824-2 z modułem Dubois Depraz 2030 z rezerwą 38 h i 25 kamieniami

ciekawy mechanizm - spotykany raczej u producentów z długą historią

bezel dwukierunkowy, całość idealnie spasowana, nie ma się do czego przyczepić, miałem wcześniej już nie jednego Junghansa, i wrócę do marki na pewno.

Chcę sprzedać, iść dalej, szukać kolejnego modelu więc cena mega atrakcyjna :  7 100,00 pln wraz z wysylka kurierem

Za model na gwarancji w stanie idealnym to super oferta zważywszy ceny sklepowe obecne.

IMG_7774.jpg

image0.jpeg

image1.jpeg

image3.jpeg

image4.jpeg

image6.jpeg

image41.jpeg

IMG_7251.jpg

IMG_7252.jpg

IMG_7253.jpg

IMG_7254.jpg

IMG_7255.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.