kadarius 9 #1 Napisano 28 Stycznia 2008 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Lew #2 Napisano 28 Stycznia 2008 Lodowy są suuuper tak sie napatrzylem na te swietne fotki ze az pojde do szafy i sobie załoze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #3 Napisano 28 Stycznia 2008 Wspaniała kolekcja, pewnie nieźle musiałeś się nagimnastykować. Gratulacje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zbyszek_73 #4 Napisano 28 Stycznia 2008 naprawdę gustowne designy - zaczynam być miłośnikiem Sławy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #5 Napisano 28 Stycznia 2008 można by powiedzieć "grand date semi-verticale" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karol Kłósek 4 #6 Napisano 28 Stycznia 2008 Wspaniełe lodówki :!: Gratuluję kolekcji :!: 0 CДEЛAHO B CCCP - najlepsze zegarki na świecie !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 387 #7 Napisano 29 Stycznia 2008 Misiu z podbitym okiem rządzi :twisted: yyy, w sensie Panda oczywiście :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #8 Napisano 29 Stycznia 2008 Szczere gratulacje!!! 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rproch 9 #9 Napisano 29 Stycznia 2008 Bombastik!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nasciturus 1 #10 Napisano 29 Stycznia 2008 Panda OK ale Medical jest rewelka.Muszę kiedyś taką mieć... 0 nasciturusnasciturus pro iam nato habetur, quotiens de commodis eius agitur___Poszukuję zegarków 24h (Pakety, etc.) oraz Slavy Medical za rozsądne pieniądze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #11 Napisano 29 Stycznia 2008 Panda OK ale Medical jest rewelka.Muszę kiedyś taką mieć... Szanse chyba niewielkie. Jedyne znane mi w Polsce to moja i Krzyśka_W. Z tego co wiem żaden z nas nie ma zamiaru się pozbywać A i na żadnym serwisie aukcyjnym nie widziałem! Przy okazji dziękuję wszystkim kolegom za miłe słowa!w przygotowaniu kolejna mini seria ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AgentBart 0 #12 Napisano 30 Stycznia 2008 Wszystkie sławy świetne, medical po prostu wymiata! Gratuluję kolekcji! 0 pozdrawiam - Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 387 #13 Napisano 30 Stycznia 2008 Szanse chyba niewielkie. Jedyne znane mi w Polsce to moja i Krzyśka_WWnet na forum pojawi się następna 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LMed 111 #14 Napisano 31 Stycznia 2008 Gratuluję kolekcji. Panda najciekawsza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robak 117 #15 Napisano 31 Stycznia 2008 Gratuluję kolekcji :!: :!: :!: godna pozazdroszczenia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nasciturus 1 #16 Napisano 31 Stycznia 2008 Wnet na forum pojawi się następna 8)No to może szanse jakieś są... 0 nasciturusnasciturus pro iam nato habetur, quotiens de commodis eius agitur___Poszukuję zegarków 24h (Pakety, etc.) oraz Slavy Medical za rozsądne pieniądze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #17 Napisano 31 Stycznia 2008 Wnet na forum pojawi się następna 8) Czyżby znajoma miała kopalnię zegarków??? Może wykopałaby mi rosyjskojęzyczną Black&White? ostatnio na allegro były chyba 3 sztuki, ale w stanie jokotakim :? czy ktoś ma pojęcie ile modeli z tej serii było, gdzie można się dowiedzieć? kogo pytać??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karol Kłósek 4 #18 Napisano 31 Stycznia 2008 Wnet na forum pojawi się następna 8) Ciekawe kto ją będzie miał :?: 0 CДEЛAHO B CCCP - najlepsze zegarki na świecie !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #19 Napisano 1 Lutego 2008 Świetna kolekcja :shock: Gratulacje 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rproch 9 #20 Napisano 2 Lutego 2008 A tu coś takiego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #21 Napisano 2 Lutego 2008 A tu coś takiego quartzamatic Śmieszna sprawa - zegarek radziecki a opisy na blacie francuskie i angielskie Robert jeśli Twoja to gratuluję! Ciekawostka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nasciturus 1 #22 Napisano 3 Lutego 2008 Wszystkie sławy świetne, medical po prostu wymiata! Gratuluję kolekcji! nic dodać nic ująć czyli jak wyżej... 0 nasciturusnasciturus pro iam nato habetur, quotiens de commodis eius agitur___Poszukuję zegarków 24h (Pakety, etc.) oraz Slavy Medical za rozsądne pieniądze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rproch 9 #23 Napisano 10 Lutego 2008 nie, nie moja... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach