janekp 516 #1 Napisano 15 Lipca 2023 Taki kwadrans mi się trafił,wziałem z ciekawości .Tarcza blaszana ok 30 cm Jakie może być jego pochodzenie 1 Znane są tysiące sposobów zabijania czasu,ale nikt nie wie, jak go wskrzesić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3727 #2 Napisano 15 Lipca 2023 P/odpowiedzią są te regulatory siły bicia młoteczków. 0 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekp 516 #3 Napisano 15 Lipca 2023 1 minutę temu, Anansi napisał(-a): P/odpowiedzią są te regulatory siły bicia młoteczków. Piotr ja wypadlem z obiegu,juz nie pamietam gdzie i jak szukac tych patentow ,wzorow etc.. 0 Znane są tysiące sposobów zabijania czasu,ale nikt nie wie, jak go wskrzesić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3727 #4 Napisano 15 Lipca 2023 Ja jeszcze bardziej wypadłem, nie kupuję również zegarów od 2 lat. 1 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekp 516 #5 Napisano 15 Lipca 2023 Czyli slusznie miałem nosa ze warto.Nie chciałem na pusto wracac do domu z ryneczku... 0 Znane są tysiące sposobów zabijania czasu,ale nikt nie wie, jak go wskrzesić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yaro 65 101 #6 Napisano 17 Lipca 2023 Tarcza 30 - stka to możliwe że zegar stojący , masz wahadło, wagi ? czy tylko werk . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach