Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Emil/efa116

Tytanowy berny z szafirem.

Rekomendowane odpowiedzi

20 godzin temu, Euryk napisał(-a):

Ostatnie pechowe egzemplarze, pewnie ze zwrotów. 😁

Nie wiem. Nie kupiłbym w życiu tego seiko, tym bardziej jego kopii, bo moim zdaniem ten model jest po prostu paskudny. A co do meritum, to świadome kupowanie kopii zegarka, który kosztuje parę stów, nadal jest dla mnie mało zrozumiałe. 

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
51 minut temu, oszolom napisał(-a):

"Nie kupiłbym w życiu tego seiko, tym bardziej jego kopii, bo moim zdaniem ten model jest po prostu paskudny.

A co podaje "Biblia"  dot. zegarków Seiko 5. 

http://www.watchsleuth.com/seiko5finder/search/?MOD=SNK809

"The SNK809 is currently ranked #1 in popularity out of 2,613 watches in this catalog and is on sale for  ...".

Jeśli ten zegarek jest najpopularniejszy z całego katalogu  2613 zegarków Seiko 5 wyprodukowanych kiedykolwiek, to kto się myli, ty czy ta rzesza ludzi? 😁

A co do meritum, to świadome kupowanie kopii zegarka, który kosztuje parę stów, nadal jest dla mnie mało zrozumiałe. 

Seiko SNK 809  jednak kosztował nie parę stów tylko powyżej 800 zł (na początki sprzedaży zapewne więcej) i nie było wersji kwarcowej.  Jak ktoś chce teraz taki ładny  i nieduży (37 mm) zegarek kupić, a  pragnie kwarcu to nie ma wyboru. 

Edytowane przez Euryk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
54 minuty temu, Euryk napisał(-a):

1. Co ma to, że ten zegarek mi się nie podoba, z jakimkolwiek myleniem się? Mam Ci cytować sławną frazę o milionach much, które nie mogą się mylić? Nie chcę. Bo nic złego, że się ludziom podoba. I nic złego, że mi nie.

2. 800 złotych to nadal parę stów

3. Kolejny raz stwiedzam, że świadome kupowanie kopii tanich zegarków nie ma sensu.

4. Lubisz jałowe dyskujse, więc ja już odpuszczam.

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi