Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Markope

Co to za zegar?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, proszę ekspertów o rozszyfrowanie jaki to producent? Oferta jest na olx, werk nie sygnowany .Załączam zdjęcia z ogłoszenia 

Screenshot_20231011-011049_OLXpl.jpg

Screenshot_20231011-011015_OLXpl.jpg

Screenshot_20231011-010959_OLXpl.jpg

Screenshot_20231011-010948_OLXpl.jpg

Screenshot_20231011-010858_OLXpl.jpg

Screenshot_20231011-010850_OLXpl.jpg

Edytowane przez Markope

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez Markope
      Witam,spotkałem w ogłoszeniach taki zegar,w opisie Lenzkirch XIX w. Zamieszczam zdjęcia, nie najlepszej niestety jakości, ale takie są w ogłoszeniu ( po przyblizeniu). Nam wątpliwości o wzór sygnatury i numer fabryczny. Według dostępnej tabel ten wzór był stosowany przez krótki okres (lata 1873-74) od nr.ok.160 000 do ok.215.000. Tutaj mamy numer 217 270 i pierwszą sygnaturę Lenzkircha. Czy możliwe,że to autentyk,czy znowu garażowa twórczość jakiegoś magika? Bo czytałem już tutaj o takich "cudach". 

• Przez Superbert
      Witam,

Chciałbym prosić o pomoc odnośnie informacji. Ostatnio kiedy mój tata robił remont domu, ściągał zegarek który ma po swoim dziadku, zauważyliśmy pewien napis z tyłu.
      Czy ktoś z Was może mi pomóc z informacje co to za zegarek, co oznacza ten napis?
      Temat dałem tutaj ponieważ nie mam pojęcie z jakiego kraju pochodzi zegar ani jaka to firma.

Bardzo dziękuje za pomoc,

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.