kubaarek 6761 #1 Napisano 26 Listopada 2023 nurtują mnie skróty pokazywane w czasie transmisji na Polsacie a mianowicie Częstochowa ma skrót CZM ? powinno być CZE Rzeszów ma skrót RZM ? powinno być RZE Warszawa kila dni temu oglądałem miała WAM ? powinno być WAR o co w tym wszystkim chodzi ? wg jakiego klucza są te opisy ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 7494 #2 Napisano 27 Listopada 2023 Nie zwróciłem uwagi w sumie, ale może płeć? 🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaarek 6761 #3 Napisano 27 Listopada 2023 raczej nie teraz leci mecz Indykpol AZS Olsztyn skrót na tablicy jest OLS a GKS Katowice ma skrót KAT ,czyli normalnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 7494 #4 Napisano 27 Listopada 2023 mozliwe ze kiepski transfer przelozyl sie na kiepską jakośc transmisji i pixeloze... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaarek 6761 #5 Napisano 28 Listopada 2023 postaram się na przyszłość jakąś fotkę z meczu w jakości HD 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaarek 6761 #6 Napisano 1 Grudnia 2023 no i się zaczyna z oznaczeniami miast zakończył się mecz Katowice 3 - Częstochowa 2 KAT - CZN ? w pierwszym poście Częstochowa miała CZM o co biega ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaarek 6761 #7 Napisano 1 Grudnia 2023 Radom z Olsztynem jest ok 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaarek 6761 #8 Napisano 2 Grudnia 2023 zaczyna się Rzeszów - Bełchatów , RZM - BEL ? wie ktoś dlaczego są takie skróty ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaarek 6761 #9 Napisano 2 Grudnia 2023 Warszawa - Suwałki jest ok czyli WAR - SUW 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 75666 #10 Napisano 2 Grudnia 2023 Intrygujące. 😉 1 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawPi 524 #11 Napisano 4 Grudnia 2023 Może głupie, ale pytałeś u źródła? https://www.polsatsport.pl/kontakt/ Cytat 0 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaarek 6761 #12 Napisano 4 Grudnia 2023 nie pytałem ,pomyślałem że na forum jest ktoś obeznany facebooka nie posiadam a jak tutaj nie dostanę odpowiedzi to napiszę do polsatu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaarek 6761 #13 Napisano 6 Grudnia 2023 (edytowane) no i znowu Zawiercie - Warszawa napisałem do polsatu ,czekam na odpowiedź Edytowane 6 Grudnia 2023 przez kubaarek dopisałem info 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 7494 #14 Napisano 6 Grudnia 2023 ♥️♥️♥️ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaarek 6761 #15 Napisano 8 Grudnia 2023 niestety brak odpowiedzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 7494 #16 Napisano 8 Grudnia 2023 Zaczynam to odbierac jako wyzwanie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 7494 #17 Napisano 10 Grudnia 2023 Nie da sie sluchac Drzyzgi i Mielewskiego. Sa tak cholernie stronniczy, ze o projekcie mowia "musimy" Ja pierdziele, stolicznyj egocentryzm bywa żałosny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaarek 6761 #18 Napisano 10 Grudnia 2023 prawda a o skrótach nawet nie wspomną 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 7494 #19 Napisano 25 Marca 2024 Świetny mecz Projektu z Zaxa 💪🏼 Wawa się pozbierała, ale Zaxa się powoli odradza w swoim stylu. Jeszcze namieszają coś mi się wydaje. Co jest z tym Grabanem? Gość się nadaje do piłki nożnej... 🙄 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 7494 #20 Napisano 14 Kwietnia 2024 Nie wiem co jest nie tak z tymi stołecznymi drużynami, ale Projekt idzie w najlepsze wzorce Legii... Cała Polska ich kocha 🤦🏻♂️ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 7494 #21 Napisano 7 Lipca 2024 Niech się okaże, że Grbić nie popełnił wielbłąda z Kaczim, Zatorem i Olkiem... 🤞🫣 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 7494 #22 Napisano 23 Grudnia 2025 Nie widziałem w życiu dziwniejszego meczu niż dzisiejszy Projektu z LOKiem. I jak nie trawię drużyny Warszawiaków, to dziś ogromny szacunek dla nich i podziw za to zrobili w Lublinie. Szok i niedowierzanie 🏐 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nonsens11 1 #23 Napisano 28 Grudnia 2025 W dniu 23.12.2025 o 22:10, Valygaar napisał(-a): Nie widziałem w życiu dziwniejszego meczu niż dzisiejszy Projektu z LOKiem. I jak nie trawię drużyny Warszawiaków, to dziś ogromny szacunek dla nich i podziw za to zrobili w Lublinie. Szok i niedowierzanie 🏐 Wojtszek klasa, aż żal że nie wygrali chociaż seta. A gdyby tak cały mecz wygrali.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 7494 #24 Napisano 19 Września Kibicować Niemcom w siatę - sam nie wierzę w to co piszę 🫣 Ale karma to faktycznie bitch 😎 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 10649 #25 Napisano Sobota o 18:15 Polacy, dajcie czadu! 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach