Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Lincoln Six Echo

NORDIC MARINE INSTRUMENTS

Rekomendowane odpowiedzi

Na scenie mikrobrandowej pojawił się niedawno nowy "gracz" - NORDIC MARINE INSTRUMENTS. Po bardzo udanej kampanii na Kickstarterze, model Østersøen (diver w kilku naprawdę fajnych wariantach) pojawi się wkrótce w regularnej sprzedaży (oczywiście, równiez w Aeon-Kącik Zegarkowy). Wypatrujcie!  ;)

Nordic-Marine-Instruments-OSTERSOEN-collection-min.thumb.jpg.ef80f410d809f9ad0ae26c73be164982.jpg

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, Lincoln Six Echo napisał(-a):

Fajna recenzja i ciekawy model. Mógłby być lepiej wyregulowany. 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kanapka 🤤 ostatnio mój konik. Poczekam na obniżki 😏

Edytowane przez Petru23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakończyła się przedsprzedaż i, niestety dla spóźnialskich, wskoczyły ceny regularne. W Unii Europejskiej to 649 euro za wariant Kulsort i 599 euro za wszystkie pozostałe.

Przy okazji, ponieważ ostatnio zdarzyło mi się znowu (oto Polska właśnie, chciałoby się powiedzieć...) wysłuchiwać niewybrednych obelg i oskarżeń niedoszłego klienta, jakobym to rzekomo "oszukiwał na cenach", chciałbym zwrócić zainteresowanym zakupem w sklepie firmowym Nordic Marine Instruments uwagę, że (co jest tam zresztą wyjaśnione w zakładce SHIPPING na ich stronie), zakupione w ich sklepie online zegarki wysyłane są z Singapuru, a to oznacza, że do ceny, którą widać w sklepie, trzeba doliczyć polski VAT (23%) plus cło plus opłaty dla agencji celnej przewoźnika. Innymi słowy, w Aeon-Kącik Zegarkowy JEST najtaniej.  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Informacyjnie: od teraz można w Aeon nabyć zegarki NORDIC MARINE INSTRUMENTS rozkładając płatność na maksymalnie 20 rat zero procent (lub do nawet 50 nisko oprocentowanych).  :)

455278499_17974582100739822_5979111175390010393_n.thumb.jpg.df24e98a65c79c027899e436c4e5d48e.jpg

455248453_17974582091739822_8672700504415224077_n.thumb.jpg.f9abf64babad0745939dc4131d5d5380.jpg

Edytowane przez Lincoln Six Echo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączam do klubu - wczoraj dostałem od Żony na pięćdziesiąte urodziny NMI Sovaern w kolorze Stalgra. Mój pierwszy zegarek mechaniczny, ale w drodze (oraz planach na przyszłość) są już kolejne.

NMI-Sovaern-Stalgra.thumb.jpg.0e0f329e7a059bc2b30a61f0456473bb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
14 godzin temu, mpk napisał(-a):

Dołączam do klubu - wczoraj dostałem od Żony na pięćdziesiąte urodziny NMI Sovaern w kolorze Stalgra. Mój pierwszy zegarek mechaniczny, ale w drodze (oraz planach na przyszłość) są już kolejne.

Gratuluję bardzo fajnie zrobiony zegarek. Na pewno będzie służył dobrze :)

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Dzięki! To fakt - świetnie wykonany, nie ma się czego przyczepić, no może krawędzie koronki mogli trochę bardziej zeszlifować, żeby były mniej ostre. Znakomicie będzie się prezentował w lecie przy krótkim rękawie, chciałem właśnie taki jasny zegarek na słoneczne dni. Początkowo myślałem, żeby Żonie podpowiedzieć wersję błękitną, ale koniec końców padło na szarą, bo błękitna była już wyprzedana. Fajnie, że producent dodaje śrubokręcik do skracania bransolety, ja akurat mam swoje, ale jak ktoś nie ma to super sprawa, tym bardziej, że jest całkiem niezłej jakości.

Jak wspomniałem, jest to mój pierwszy zegarek mechaniczny. Zaczynałem od zegarków solarnych Citizen i Casio Oceanus, ale dość szybko przekonałem się, że oferta mechanicznych jest o wiele bogatsza. A jak zacząłem przeglądać mikrobrandy (które mają głównie zegarki mechaniczne), mające dużo mniej szablonowe podejście do projektowania i pozwalające sobie na większą dozę fantazji, to przepadłem. Jeszcze napisałem do NMI z zapytaniem czy planują może Sovaern w kwarcu, ale odpisali, że nie, więc zdecydowałem się na automat.

Edytowane przez mpk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
22 godziny temu, mpk napisał(-a):

Piękna sprawa. Gratuluje tez myślę czy sobie go nie sprezentować 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi