Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gio

Laco Edition 97 - pożegnanie z serią

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuję za recenzję i obszerny opis Laco. Lubię czytać takie teksty, subiektywne, na podstawie dłuższej obserwacji zegarka. Gratuluję talentu fotograficznego, bardzo ładne zdjęcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, nav napisał(-a):

Dziękuję za recenzję i obszerny opis Laco. Lubię czytać takie teksty, subiektywne, na podstawie dłuższej obserwacji zegarka. Gratuluję talentu fotograficznego, bardzo ładne zdjęcia.

Dziękuję bardzo, to miłe 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Gio piękny zegarek (oczywiście jak na ten typ zegarka, bo tu producent wielkiego pola do manewru nie miał, chcąc pozostać dość zgodnym z oryginałem), wyszedł im, oj wyszedł, zmiany które wprowadzili są na wielkiego plusa. Dla mnie jeszcze edycja 95 była tą, którą bym chciał mieć. Tylko, że przy moim nadgarstku musieliby je zrobić w kopercie 39mm...

Zresztą, czy to na pewno Twoje pożegnanie z serią rocznicowców? Może edycja 99 tak chwyci Cię za serce, że kupisz. Kto wie. W każdym razie życzymy dużo radości z tego Laco. Niech się (wreszcie) nosi! 

Sam jestem ciekaw, co pokażą na 99 urodziny i w jakiej cenie. Też chętnie jakiś rocznicowy bym sobie kupił, a że rozmiar 39mm staje się modny i kilka modeli w nim ostatnio wypuścili to kto wie. 

Małżeństwo i zegarki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, AK&AK napisał(-a):

@Gio piękny zegarek (oczywiście jak na ten typ zegarka, bo tu producent wielkiego pola do manewru nie miał, chcąc pozostać dość zgodnym z oryginałem), wyszedł im, oj wyszedł, zmiany które wprowadzili są na wielkiego plusa. Dla mnie jeszcze edycja 95 była tą, którą bym chciał mieć. Tylko, że przy moim nadgarstku musieliby je zrobić w kopercie 39mm...

Zresztą, czy to na pewno Twoje pożegnanie z serią rocznicowców? Może edycja 99 tak chwyci Cię za serce, że kupisz. Kto wie. W każdym razie życzymy dużo radości z tego Laco. Niech się (wreszcie) nosi! 

Sam jestem ciekaw, co pokażą na 99 urodziny i w jakiej cenie. Też chętnie jakiś rocznicowy bym sobie kupił, a że rozmiar 39mm staje się modny i kilka modeli w nim ostatnio wypuścili to kto wie. 

Dzięki kolego 🙂 W sumie tak jak wiele razy mówiłem, że "to zegarek na zawsze" to tak samo może być ze stwierdzeniem "już od nich nie kupię" 😄 Zobaczymy.

I tak, Edycja 95 to był sztosowy zegareczek.

A na razie cieszę się tym brąziakiem, którego kolorystyka jest bajeczna. Za chwilę zacznę mieszać paskami. Będę pokazywał. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Gio napisał(-a):

Będę pokazywał. 

Trzymamy za słowo.

Małżeństwo i zegarki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paski w drodze, na razie kilka detali 🙂

Wspomniane w recenzji fazowanie szkiełka.

DSC04085.thumb.jpg.2200b83c5d18244b438d7534511ae7d8.jpg

Dwukolorowe indeksy - świecące malowane grubszą warstwą farby.
DSC04090.thumb.jpg.c99ee4793d351b516512cf86f0e691c0.jpg

Oświecenie!

DSC04093.thumb.jpg.c8e4651c5a1d63b4728f9a092bfe4b7a.jpg

Koronka wygodna nawet dla tych, którzy mają solidne paluchy.

DSC04095.thumb.jpg.3c475dfa7de946f5f407ed28cd6df94e.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek przepiękny. Na Twoich zdjęciach przyciąga do siebie jak magnes. Recenzja rzeczowa, z kilkoma smaczkami. O zgrozo, jak mogłeś i możesz go nie nosić 😱😱😱😱😱😱

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
26 minut temu, RagnarPL napisał(-a):

Zegarek przepiękny. Na Twoich zdjęciach przyciąga do siebie jak magnes. Recenzja rzeczowa, z kilkoma smaczkami. O zgrozo, jak mogłeś i możesz go nie nosić 😱😱😱😱😱😱

Nie ma to tamto! Skoro miał być nowy do zdjęć, to leżał w szufladzie i czekał 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zwykle miło się czytało, a fotki klasa! Dzięki! Jednak  mi osobiście zielony kolor tarczy nie pasuje do pilota..

A z ciekawości zapytam czym cykasz fotki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję Wam bardzo. Takie komentarze są bardzo motywujące 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo mi się podoba ten zegarek w wersji Blaue Stunde no ale jest poza zasięgiem, że tak to ujmę. 🙁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dopiero teraz na tę recenzję natrafiłem. Z przyjemnością przeczytałem bo to piękny zegarek świetne ujęty na doskonałych zdjęciach. Ale do tego już nas akurat przyzwyczaiłeś. Do tego rzeczowy opis i recenzja. W sumie same plusy.

Cieszę się, że masz teraz tak wyjątkowego brąziaka. Szkoda tylko, że kończysz przygodę z rocznicowymi Laco, ale z drugiej strony to rozumiem. Szczególnie, że Laco, jak w grze komputerowej, na każdym kolejnym poziomie podnosi poprzeczkę. W tym wypadku również cenową 😉.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi