Bakar155 6 #1 Napisano 29 Kwietnia 2024 (edytowane) Dzień Dobry, Mam do sprzedania zegarek Victorinox model I.N.O.X. wersja kwarcowa z czerwoną tarczą. Pełen zestaw sklepowy, kupiony przeze mnie w salonie Kruka w W-wa. Obecnie zegarek na oryginalnej bransolecie, czerwony pasek w stanie bardzo dobrym również w zestawie.Dodatkowo w komplecie dwie osłonki chroniące kopertę przed uszkodzeniami. Stan tego egzemplarza oceniam na dobry - 7/10. Koperta głównie bezel jak i bransoleta posiadają sporo drobnych rys (złapane za nim kupiłem osłonki 😄) ale nie jest to nic poważnego czego nie dało by się odświeżyć. Na bezelu na godzinie 12 jest troszkę większa ryska i dwie małe kropeczki na godzinach 7 i 11. Zapraszam do zakupu świetny zegarek na letnie wyprawy plenerowe wytrzyma wszystko 👍. Trochę danych technicznych: Mechanizm Kwarcowy Kształt koperty Okrągły Materiał koperty Stal szlachetna 316L Szerokość koperty 43.00mm Wysokość koperty 13.00mm Rodzaj paska Bransoleta ,Pasek gumowy Kolor paska Czerwony Szkiełko Szafirowe Kolor tarczy Czerwony Wodoszczelność 20 ATM = 20 Bar = 200M Waga 133g Funkcje Datownik Dodatkowe informacje Fluorescencyjne indeksy Fluorescencyjne wskazówki Zakręcana koronka Cena 1700 zł 1600 zł (wybrana wysyłka po mojej stronie - paczkomat, poczta, kurier) Edytowane 30 Maja 2024 przez Bakar155 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakar155 6 #2 Napisano 11 Maja 2024 Zapraszam do negocjacji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakar155 6 #3 Napisano 30 Maja 2024 Obniżka zapraszam -100 zł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakar155 6 #4 Napisano 14 Czerwca 2024 Hop 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach