czasik 104 #1 Napisano 3 Czerwca 2024 Cześć wszystkim Jestem po dwóch rozmowach z mistrzem F.Wiegandem na temat warsztatów w Pracowni - Muzeum pana Franciszka . Wstępnie data 7-8.09.2024 może ona jednak ulec zmianie Jednym z prowodyrów tych warsztatów jest Roman Kowacz😉 Zapisy będą przyjmowane jak bedzie doprecyzowana data przez mistrza,wstępnie mam się wybrać do Tarnowskich Gór na początku lipca na rozmowę w temacie spotkania Pozdrawiam serdecznie CZASIK - Damian R. 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3475 #2 Napisano 3 Czerwca 2024 Tak na zachętę - wspomnienia sprzed 12 lat... 7 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PRGreg 31 #3 Napisano 13 Czerwca 2024 Pamiętam! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kopernik18 81 #4 Napisano 9 Lipca 2024 Bardzo chętnie dołączę do grona uczestników warsztatów . Pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Skórka 6104 #5 Napisano 14 Sierpnia 2024 Rozmawiałem z Damianem, warsztaty odbędą się, ale w terminie późniejszym. Jak tylko będzie znana data - zostanie przedstawiona w tym wątku. Liczymy na dużą frekwencję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Skórka 6104 #6 Napisano 1 Października 2024 Bardzo proszę o zapisywanie się na warsztaty, w tym wątku: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czasik 104 #7 Napisano 3 Października 2024 W dniu 1.10.2024 o 15:46, Krzysztof Skórka napisał(-a): Bardzo proszę o zapisywanie się na warsztaty, w tym wątku: Dzień dobry Panu prezesowi umkło iż podałem wcześniej tytuł/temat warsztatów A mianowicie Niezwykłe Zegary - spotkanie z Frańciszkiem Wiegandem Mam też propozycje aby urozmaicić to spotkanie każdy z uczestników przywozi jakiś nietypowy zegar do zaprezentowania No i widzimy się 8/9 listopad Zapraszam serdecznie Ps.szczegóły jak i rozklad spotkania są w trakcie ustalania Zostaną podane w najbliższych dniach w głównym wątku 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kieszonkowe 733 #8 Napisano 5 Października 2024 (edytowane) Witam w sobotni przed weekendowy poranek. Ponad rok temu podczas spotkania w Srebrnej Górze Damian (czasik) zaproponował że następne spotkanie będzie u niego na Śląsku. W t.zw międzyczasie odbyło się kilka spotkań (Gustawy-Srebrna Góra-Gustawy) a do naszych warsztatów jakoś nie mogło dojść . Ba nawet do ustalenia terminu aż do ostatniej niedzieli kiedy to w silnej grupie pojawiliśmy się u Mistrza Franciszka Wieganda. Padł dokładny termin (oczywiście jeśli Pan Franciszek będzie w formie) reszta już na stronie głównej pod hasłem warsztaty 2/2024 Miłego weekendu Roman Edytowane 5 Października 2024 przez Kieszonkowe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach