Nahnoina 0 #1 Napisano 23 Czerwca 2024 Dzień dobry! Mam zegarek Seiko - myślę, że był to prezent od japońskiego Ministerstwa Spraw Zagranicznych. Opakowanie, oryginalne dokumenty. Może ktoś zna historię tego zegarka? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3558 #2 Napisano 23 Czerwca 2024 33 minuty temu, Nahnoina napisał(-a): Dzień dobry! Mam zegarek Seiko - myślę, że był to prezent od japońskiego Ministerstwa Spraw Zagranicznych. Opakowanie, oryginalne dokumenty. Może ktoś zna historię tego zegarka? Przeczytaj proszę to, co napisałeś i zadaj sobie pytanie, czy uzyskanie odpowiedzi jest możliwe. 0 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watch-er 1342 #3 Napisano 23 Czerwca 2024 2 godziny temu, Nahnoina napisał(-a): Może ktoś zna historię tego zegarka? Nie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 132874 #4 Napisano 23 Czerwca 2024 2 godziny temu, Nahnoina napisał(-a): Dzień dobry! Mam zegarek Seiko - myślę, że był to prezent od japońskiego Ministerstwa Spraw Zagranicznych. Opakowanie, oryginalne dokumenty. Może ktoś zna historię tego zegarka? Dodaj zdjęcia, wtedy będzie szansa na sensowną odpowiedź. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3558 #5 Napisano 23 Czerwca 2024 7 godzin temu, Paulus57 napisał(-a): Dodaj zdjęcia, wtedy będzie szansa na sensowną odpowiedź. Zapewne oczekuje na zgodę ze strony Ministerstwa Spraw Zagranicznych Japonii... 2 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1326 #6 Napisano 24 Czerwca 2024 10 godzin temu, Anansi napisał(-a): Zapewne oczekuje na zgodę ze strony Ministerstwa Spraw Zagranicznych Japonii... Eeeeee, na pewno tylko chciał(a) się pochwalić zegarkiem Seiko 💪⏰😁 1 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach