gyc78 893 #1 Napisano 5 Lipca 2024 Cześć. taki zawodnik: https://www.zegarki.zgora.pl/zegarek/54373_Bulova_Marine_Star_Lady_Automatic_Open-Heart_96L324 .. spodobał się małżonce mej. Dla niej tylko wygląd, wiadomo, nawet nie musi to działać 😉 ale chciałem Was podpytać. Mechanicznie będzie ok? Ta miyota 9029 posłuży na lata? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3653 #2 Napisano 5 Lipca 2024 Albo posłuży, albo nie posłuży.* * Uwaga. Użyto uniwersalnej odpowiedzi, dotyczące każdego zegarka. PS. Bierz. 0 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 69068 #3 Napisano 5 Lipca 2024 To dobry, solidny mechanizm. Jak tylko będzie regularnie serwisowany, to posłuży długie lata. Bo o serwisie warto pamiętać, tak jak w samochodzie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watch-er 1450 #4 Napisano 6 Lipca 2024 5 godzin temu, Perpetuum Mobile napisał(-a): To dobry, solidny mechanizm. I można bez problemu dokręcać koronką. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gyc78 893 #5 Napisano 6 Lipca 2024 Super. Dziękuję za wypowiedzi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d4wid 500 #6 Napisano 6 Lipca 2024 (edytowane) A czy jesteś przekonany, że żonie przypadnie automat do gustu? Bo np. moja, która w ogóle nie jest zegarkowa, gdy jej chciałem sprezentować jeden i uświadomiła sobie, że to trzeba regularnie nosić (dokręcać), ustawiać jak stanie (bo się nie nosiło), to powiedziała: nie, dziękuję. Nosi tylko kwarce. Edytowane 6 Lipca 2024 przez d4wid 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gyc78 893 #7 Napisano 6 Lipca 2024 Jak pisałem wyżej, to bardziej bransoletka i nie będzie z tym problemu. Zobaczymy, ostateczna decyzja po jej stronie teraz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Petru23 18147 #8 Napisano 7 Lipca 2024 19 godzin temu, gyc78 napisał(-a): Jak pisałem wyżej, to bardziej bransoletka i nie będzie z tym problemu. Zobaczymy, ostateczna decyzja po jej stronie teraz. Pokaż jej Regatte Albo tego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach