szfajcar 0 #1 Napisano 26 Lipca 2024 Witam wszystkich. Mam okazję kupić sam werk Marvin. Koperta została sprzedana wcześniej, bo złota była. Chodzi mi o to, co to za firma, przybliżony rok. I czy jest wart 200 zł, bo tyle ceni sobie sprzedawca. Pozdrawiam wszystkich. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 25195 #2 Napisano 26 Lipca 2024 Marvin, firma w miarę znana, ale nie jakiś top. Werk wygląda na porządny. Nie wyceniamy tu zegarków/części. Co chciałbyś z tym werkiem zrobić? 0 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szfajcar 0 #3 Napisano 26 Lipca 2024 Cześć. Nie, nie chcę sprzedać. Dokladnej wyceny też nie potrzebuję, spytałem tylko, czy nie przepłacę dając np. te 200 zł za niego. Plany, to zrobić pasówkę z niego. Sam werk ma 40 mm tarcza 45 mm. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2863 #4 Napisano 26 Lipca 2024 Jesli nie wiesz co to za marka, z czego werk jest, to po co kupowac? 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3472 #5 Napisano 26 Lipca 2024 A mechanizm jest sprawny? Wygląda, że stracił dźwigienkę regulacji chodu. 0 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szfajcar 0 #6 Napisano 28 Lipca 2024 W dniu 26.07.2024 o 21:22, Anansi napisał(-a): A mechanizm jest sprawny? Wygląda, że stracił dźwigienkę regulacji chodu. Cześć. Sprzedający twierdzi, że sprawny. Na jednym zdjęciu dźwignia od regulacji jest. Też zauważyłem, chciałem dopytać, jeśli miałbym go kupić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 25195 #7 Napisano 28 Lipca 2024 W dniu 26.07.2024 o 19:50, szfajcar napisał(-a): Cześć. Nie, nie chcę sprzedać. Dokladnej wyceny też nie potrzebuję, spytałem tylko, czy nie przepłacę dając np. te 200 zł za niego. Plany, to zrobić pasówkę z niego. Sam werk ma 40 mm tarcza 45 mm. no to imo się nie opyla. werki od kieszonek są tanie z wiadomej przyczyny. 1 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach