Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
ginger109

Pasek TOMMY HILFIGER 1791476 DECKER

Recommended Posts

Witam.

Dostałem w prezencie zegarek 18 luty 2024 kupiony przez allegro. 17 marca reklamowaliśmy bo zeszły kolory z paska. Wymienili i odesłali zegarek. Znów zszedł kolor z paska i tarcza z dniami tygodnia raz działa raz nie. Teraz już wolelibyśmy zwrot gotówki, bo to wadliwy zegarek. A dostaliśmy odpowiedz, że wymiana paska 150zł, bo to wynik eksploatacji i nie podlega reklamacji, a tarcze naprawią. Gdzie mogę sprawdzić czy to prawda, że gwarancja jest tylko na zegarek. Pasek jest guma/silikon a kolorowe paski są namalowane. 

odpowiedz od Labri Kinga Górska 

Witam,

To pierwsza sytuacja, w ktorej mowimy o sprawie reklamacyjnej (tarcza z dniami tygodnia). Co do schodzacych kolorow z paska to wynik eksploatacji, to nie podlega reklamacji, mielismy taki pasek w zapasie, wiec bedac proklienckim sklepem wymienilismy go Panstwu. Drugiego niestety nie mamy i tak:

1) mozliwa gwarancyjna naprawa tarczy zegarka i odeslanie, na nasz koszt

2) mozliwa gwarancyjna naprawa tarczy zegarka + wymiana paska w cenie 150zl (Panstwa koszt), jesli sa Panstwo zainteresowani wymiana paska rowniez

Prosze o decyzje.

Pozdrawiam,

img20240317185205.jpg

img20240317185252.jpg

ZEGAREK-MESKI-TOMMY-HILFIGER-1791476-DECKER-GRAWER.jpg

Jak dostałeś w prezencie to niech naprawią i go schowaj do szafy, a do noszenia kup zegarek od firmy zajmującej się zegarkami, nie zaś majtkami. 

Zegarek ma kilka miesięcy więc sam widzisz jaka to jakość. 

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Racja. Ale to był prezent i nie chciałem być nie miły. Bo wygląda ładnie i tyle. Casio by mi wystarczył, ale przydało by się tego wynalazku pozbyć. Mam obecnie casio od 14lat, dalej chodzi, sam się ładuje i ustawia, ale mocno nadgryzł go czas.

Odnośnie paska, kup jakąś farbkę (modelarski Humbrol) i regularnie go maluj. To się nie mogło trzymać długo. Inna sprawa to sam zegarek - to reklamuj. Niemniej - żywot tak paska jak i zegarka nie będzie długi.

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Similar Content

• By gszydlowsky
      Cześć , szukam paska Bonetto Cinturini , mod. 295 w kolorze pomarańczowym . 
      Jeśli ktoś posiada i chciałby sprzedać to zapraszam na priv . 
      W grę wchodzą też inne modele  , najchętniej z serii vintage . 
      Udało się znaleźć  , czekam na pasek 😁

• By obw
      Rozerwała mi się szlufka w skórzanym pasku: pierwsza od sprzączki, która dodatkowo jakby podklejona od spodu paska. Kto to może i czy w ogóle naprawić?
      Nowy pasek kosztuje 249 zł, zamiennik z Ali ok 180.

• By Francua
    • By christ0ff
      Witam.

Poszukuję paska gumowego do zegarka Ball Engineer Hydrocarbon Submarine. Nowy lub używany.

• By Wisnia_Daniel
      Cześć.
      Rozglądam się za kolejnym zegarkiem, czymś na brązowym pasku z niebieską tarczą i okrągłą kopertą, bo takiego jeszcze nie mam i mi się podoba ten styl. Będzie to dodatek do luźnej stylizacji, jakiejś grubszej koszuli, swetra albo bluzy, bardziej jesienno czy zimowo. Zeppek pasuje do opisu ideolo, powoli przymierzam się do finalizacji tej zachcianki, jednak mam lekkie obawy, bo widzę kilka mankamentów. 
      Rozmiar - 43, duży, możliwe że za duży. U mnie w nadgarstku 16.5, w szczycie bliżej 17
      Grubość - 13 mm, no też kawał żelaza
      Mechanizm - automat od Miyoty, 82S7. Nie będę go nosił codziennie, mam inne zegarki, więc może praktyczniejszy będzie kwarc 

Mam Seiko chrono 43 mm, Alpine pilota 42 mm i noszą się znośnie, choć to już dla mnie limit. Tu bym celował w coś do 40 mm, bo niżej pokazany gagatek nie ma za dużo mięsa na kopercie i o taki styl mi właśnie chodzi. 

Biorę po 200 zł z konta każdej z drużyn i słucham Państwa. 
      Jakie inne propozycje przychodzą Wam do głowy? 
      Nie mam specjalnych wymagań co do kraju pochodzenia, budżet podobny do tego za Zeppka (wiadomo, że będą propozycje za więcej, pytanie o ile więcej). Pusta tarcza też mnie nie kręci, na tym coś się dzieje i w podobnym klimacie szukałbym alternatyw. Szkiełko oczywiście wypukłe, jak w modelu wyjściowym. 
      Jeśli ktoś ma ochotę zabrać głos, to już mu jestem wdzięczny. 

To opisany wcześniej model. Zeppelin New Captain's Line ZE-8662-3
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.