Diego04 318 #1 Napisano 15 Września 2024 Oferuję g-shocka DW-5600c z modułem 691.Zegarek w stanie bardzo dobrym.W pełni sprawny: przyciski, funkcje, dźwieki, podświetlenie.Szkło i dekiel posiadają delikatne ryski, nic wielkiego, bez głebokich rys czy ubytków.Bezel - brazylijski zamiennik.Pasek - oryginalny casio.Stan: 7/10Cena: 850 zł + paczkomat 19 zł Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #2 Napisano 24 Września 2024 UpWysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka 1 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #3 Napisano 6 Października 2024 UpWysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #4 Napisano 14 Października 2024 UpWysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka 2 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #5 Napisano 24 Października 2024 HopWysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach